Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Minden, ami retro | 2016-10-27

Scroll to top

Top

Ez jó hír a Szomszédok rajongóinak

Ez jó hír a Szomszédok rajongóinak

Már online is nézhető a Szomszédok sorozat. Mutatjuk mi a teendőd.

Ha nem tudod kivárni az ismétlést, ha nem tudsz meglenni kedvenceid nélkül, ha mindig arra vágysz, hogy bekapcsolódj a történetbe, vagy csak egész egyszerűen imádod a Szomszédokat…

Akkor ez egy jó hír neked.

Szeptembertől már elérhető a Teletékán a Szomszédok mind a tizenegy évadának 331 része. A fanatikus rajongók azonban nem elégednek meg ennyivel, folyamatosan kérik a sorozat újbóli ismétlését.

Nekik, és mindazoknak, akik ragaszkodnak a hagyományos tévés élményhez önálló streamcsatornát indítottak a Teletékán belül, ahol a nap 24 órájában megállás nélkül pörög a gazdagréti történet.

Aki tehát nem tudja kivárni az újabb ismétlést, vagy csak ragaszkodik a folytonos televíziózás élményéhez, immár bármikor bekapcsolódhat a szereplők életébe. Sőt, senki nem marad le semmiről, hiszen a sorozat bő hat naponta ér véget, és indul újra, így adott nap adott időpontjában mindig más résszel találkozhatnak a nézők.

Reméljük, hogy az új csatorna kedvező fogadtatásra talál a Teletéka előfizetőinek körében és tovább növeli legnépszerűbb sorozatunk rajongó táborát!

Az új csatorna elérhető a menü választékából, vagy IDE KATTINTVA.