Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Minden, ami retro | 2016-10-27

Scroll to top

Top

Koncz Zsuzsa: “Nem olyan régen jöttem rá arra, hogy…”

Koncz Zsuzsa: “Nem olyan régen jöttem rá arra, hogy…”

Megjelent Koncz Zsuzsa első DVD-je címmel 2005. január 5-én adott ki hírt az MTI – most ebből idézünk.

Megjelent Koncz Zsuzsa első DVD-je, a Ki nevet a végén című kép- és hanghordozón a Liszt Ferenc-díjas előadóművész, énekes huszonegy dalt szólaltat meg. Ugyanaz maradok, és ez már a jövőben sem változik – mondta az énekesnő a lemezen hallható dalokról, azok gondolatiságáról az album bemutatóján, szerdán Budapesten.

A lemezen az érdemes művész 2003-as Erkel Színház-beli koncertje látható, további öt szám, közöttük a Ne vágj ki minden fát és a Mama kérlek “bónuszként” kapott helyet a korongon.

Némi malíciával önmagát “hátrányos helyzetű” énekesnőnek aposztrofálta a tekintetben, hogy eddig csak bakelit- és CD-lemezei jelentek meg, még videofilm sem készült róla.

“Nem olyan régen jöttem rá arra, hogy minden valószínűség szerint igaza van azoknak, akik azt mondják, a zenéhez a jövőben kell, hogy járuljon még valami plusz” – mondta indoklásul, miért fogadta örömmel a DVD kiadásának ötletét.

A művész állandó szövegírója, Bródy János ezzel kapcsolatban megemlítette, hogy Koncz Zsuzsa rajongói ettől fogva azt vallhatják: “Koncz Zsuzsát hallgatni öröm, de látni, az az igazi élvezet”.

Az énekesnő szólt arról, hogy a következő lemezét 2006-ra tervezi, de azt, hogy kivel készíti és miről szól majd, korainak tartotta elárulni.