in

2021. augusztus 20. – programok Dunaföldvárott

2021. augusztus 20. – programok Dunaföldvárott.

A délelőtt az ünnepé! Az Öregtemplomban szentmise lesz 9 órától, majd ünnepi műsor, új kenyér megáldása és koszorúzás a Szent István szobornál. A műsorban közreműködnek a 105. számú IV. Béla Cserkészcsapat tagjai.

Ezután a helyszín már a Duna-part lesz, ahol 11 órakor hivatalosan is megnyitjuk a halászléfőző versenyt (természetesen a csapatok már reggel elfoglalhatják helyeiket), majd a Solti Ifjúsági Fúvószenekar tagjai muzsikálnak.

Augusztus 20. nem múlhat el a finom falatok nélkül, baráti találkozók fröccsözés és/vagy sörözés nélkül, vásárfia nélkül és vidámpark nélkül sem. Nos ezt mind megtalálhatják majd a Duna-parton.

Természetesen sportolni is lehet, sőt ajánljuk, hogy próbálja ki mindenki az íjászkodást és a kajak-kenut. 11 és 19 óra között van erre lehetőség.

– a Vallum Íjász Egyesület tart bemutatót és ki is lehet próbálni az íjászkodást

– a csónakházban, a Mély útnál pedig vízi sportokat lehet kipróbálni, szintén profik segítségével

Nem fognak unatkozni azok sem, akik játszani szeretnének. A RIOTER GAMES többféle ügyességi játékkal várja az érdeklődőket. Lesz lézerharc, virtuális valóság sátor, segway akadálypálya és a trükkös szemüvegeket is ki lehet próbálni. A játékok INGYENESEN állnak minden korosztály

Ebéd után, 14:30-kor kezdődik a színpadon a program, ahol helyi csoportok lépnek fel először – egy éves szünet után. Először a ZSIGEC musicalcsapatot, majd az Ördögszekér táncegyesület táncosait láthatják. Majd a gyerekeket várják 15:30-tól a Dunaföldvári Önkéntes tűzoltó Egyesület tagjai egy önfeledt habpartyra. A LÖFAN mazsorettcsoport tagjai pedig 17:30-kor lépnek színpadra.

Előtte RADICS GIGI ad élő kiskoncertet 16 órától.

Az esti nagykoncert előtt, 18 órától a Duna fölött helikopter bemutatót tart Imre Lajos világbajnok pilóta.

Este 7-től a szokásos augusztus 20-i nagykoncert keretében az ISMERŐS ARCOK zenekart láthatják hallhatják az érdeklődők.

A rendezvény zárásaként pedig 21 órakor kezdődik a TŰZIJÁTÉK.

 

Szólj hozzá!

2021. augusztus 20 programok Hódmezővásárhelyen

2021. augusztus 20. – programok Esztergomban