in

Arnaldur Indridason – Kihantolt bűnök könyv pdf – Íme a könyv online!

Arnaldur Indridason – Kihantolt bűnök könyv pdf – Íme a könyv online!

Egy külvárosi építkezésen rejtélyes csontvázat találnak. Erlendur, a nyomozó először arra gondol, hogy csupán az Izlandon szokásosnak mondható történet áll a haláleset hátterében: valaki eltűnik egy hóviharban, s évek, évtizedek múltán rátalálnak. Ám a körülményekben van valami nyugtalanító. Ott van először is a csontváz különös testtartása Aztán nem messze tőle, az a négy, szabályosan ültetett ribiszkebokor, a semmi közepén. Mintha egyszer már laktak volna itt Erlendur nem is sejti, milyen mélyre kell ásnia a múltban, hogy fény derüljön a rég elhantolt igazságra.

Ez a mesterien megírt krimi olyan, mint egy kirakósjáték. Darabkái pedig a múlt félelemmel és erőszakkal terhes történései, az áldozat, a gyilkos és az üldözők sorsa, az izlandi világ komor színei, s a remény felcsillanó zöldje.

Arnaldur Indriđason ezzel a regényével elnyerte a brit krimi írók szövetségének (Crime Writers’ Association) Gold Dagger (Arany Tőr) nevű díját. A több évtizedes múltra visszatekintő, tekintélyes elismerés történetében ő az első, nem angolszász szerző

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével
Próbáld ki INGYEN

Arnaldur Indridason – Kihantolt bűnök könyv pdf – Íme a könyv online!

Szólj hozzá!
Hirdetés

Sophie Hannah – Elnémult babaszobák könyv pdf – Íme a könyv online!

Lauren Oliver – Tünékeny lányok könyv pdf – Íme a könyv online!