in

Az utazás teljes film magyarul videa

Az utazás teljes film magyarul videa

Az utazás – The Trip / I Onde Dager

norvég akció-thriller, 2021

Tartalom:

Egy működésképtelen pár elvonul egy félreeső házikóba, de titokban mindketten azt tervezik, hogy megölik a másikat. Azonban mielőtt végrehajthatnák terveiket, váratlan vendégek érkeznek, akik nagyobb veszélyt jelentenek.

A film női főszereplője az a Noomi Rapace, aki Lisbeth Salander bőrébe bújva szerzett magának világhírnevet A tetovály lány-trilógiával, majd olyan filmekben szerepelt, mint a Robert Downey Jr. és Jude Law nevével fémjelzett Sherlock Holmes: Árnyjáték, vagy Ridley Scott 2012-es Alien-filmje, a Prometheus, de Tom Hardy és Gary Oldman oldalán játszott az A 44. gyermek című thrillerben is, de Tommy Wirkola egyik korábbi filmjének, A hét nővérnek többszörös főszereplője is ő volt.

Aksel Hennie, a férfi főszereplő talán kevéssé lehet ismerős a hazai közönségnek, de ha csak egy filmet kellene kiemelnünk, az Ridley Scott 2015-ös sci-fije, az Andy Weir sikerkönyve alapján készült Mentőexpedíció lenne. Emellett persze jó néhány filmben szerepelt, úgy mint a 2008-as háborús dráma, a Max Manus, Jo Nesbø regényéből készült 2011-es Fejvadászok, vagy a 2018-ban bemutatott The Cloverfield Paradox.

Tommy Wirkola pedig olyan filmek direktoraként tette le névjegyét, mint a Náci zombik első és második része, a Jeremy Renner és Gemma Arterton főszereplésével készült újszerű Jancsi és Juliska feldolgozás, a Boszorkányvadászok, vagy a már fentebb is említett Hét nővér.

Szereplők:

Lisa – Noomi Rapace

Lars – Aksel Hennie

Roy – André Eriksen

Petter Larsen – Atle Antonsen

Hans – Tor Erik Gunstrøm

Dave – Christian Rubeck

Rendezte: Tommy Wirkola

Itt a teljes film:

Az utazás teljes film magyarul videa

Szólj hozzá!
JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Hirdetés

Dancing with the stars 2021 4. adás kieső – Ennek a párosnak búcsúznia kellett

Az utazás teljes film magyarul indavideo