Az RTL Klubon

A mi kis falunk – tartalom, szereplők, főcím

Hirdetés

A fiktív kis falucska, Pajkaszeg polgármesterét hazánk Al Bundyja, Csuja Imre formálja meg. A község rendőrét Szabó Győző, a helyi szakrális vezetőt Schmied Zoltán, a tornatanárt Lengyel Tamás, szerelmét pedig Lovas Rozi játssza.

A faluban hamarosan választás lesz, és a polgármester kihívója saját unokaöccse lesz, akit Bánki Gergely alakít, míg édesanyját Udvaros Dorottya formálja meg. Pajkaszeg orvosa Reviczky Gábor, a helyi központ, a kocsma tulajdonosa Bata Éva, a szorgos közmunkásokat pedig Molnár Áron, Debreczeny Csaba és Kerekes József állítja majd elénk. – írja a musorvizio.blog.hu

Bővebb információ a fő szereplőkről KLIKK

Főszereplők:
Csuja Imre (Polgármester)

Bánki Gergő (Laci)
Bata Éva (Teca)
Schmied Zoltán (Pap)
Reviczky Gábor (Doktor)
Szabó Győző (Stoki)

Lovas Rozi (Erika)
Lengyel Tamás (Gyuri)
Udvaros Dorottya (Kati)
Debreczeny Csaba (Szifon)
Kerekes József (Baki)
Molnár Áron (Matyi)

További szereplők
Zsurzs Kati (Piroska)
Tímár Éva  (Öregasszony)
Tóth Enikő (Zombikné)
Papp János (Püspök(
Cserna Antal (Püspök asszisztense)
Székely B. Miklós (Mokri)
Bede Fazekar Annamária (Öregasszony)
Ripli Zsuzsa (Dorka)
Závodszky Noémi (Erzsi)
Lévay Viktória (Marcsi)
Kiss Árpád (Feró)

Polgármester (Csuja Imre)
„Ígérem, hogy amíg én leszek a polgármester, az életszínvonalunkat megőrizzük.”
Károly Pajkaszeg polgármestere. Láthatóan nem tagadja meg magától az élet örömeit. Számára a falu az első – rögtön a saját érdekei után. Egy igazi túlélő, aki folyamatosan ügyeskedik. A templom építésére kapott pénzből létrehozott halastónál tölti minden idejét, és a napi ügyeket szereti jobbkezére, Erikára hagyni. Tévedhetetlennek tartja magát, és úgy gondolja, mindig a közt szolgálja.

Dörzsölt, rutinos. és gyorsan dönt- igaz, nem mindig helyesen. A hirtelen jött ötleteinek megvalósítását rögtön ki is adja feladatként a környezetének: Lacinak, a vele dolgozó unokaöccsének, Stokinak, a falu rendőrének, és Gyurinak a helyi gyerekcsapat edzőjének. Senkitől sem tart, kivéve a nővérét, Katit, a volt tanítónőt, és Tecát a kocsmárosnőt, aki talán még nála is nagyobb hatalommal rendelkezik a faluban. Bár az általa kitűzött célok, és a beígért fejlesztések nem mindig valósulnak meg, de ő az a polgármester, akit a falu megérdemel.

Bővebb információ a fő szereplőkről KLIKK

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!