in

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul indavideo

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul indavideo

Pókember: Nincs hazaút – Spider-Man: No Way Home

amerikai fantasy-akciófilm, 2021, 151 perc

Tartalom:

Most, hogy Pókember kiléte lelepleződött, Peter Parker Doctor Strange segítségét kéri. Más világokból veszély fenyeget, s Peternek fel kell fedeznie, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.

A film főszereplője Tom Holland, aki először a 2016-os “Amerika kapitány: Polgárháború” c. Marvel-moziban ölthette magára a “kezeslábast”, vagy ahogy Tony Stark mondta: a rugdalózót. Azóta feltűnt a 2017-ben bemutatott “Pókember: Hazatérés”, a 2018-as “Bosszúállók: Végtelen háború”, majd a 2019-es “Bosszúállók: Végjáték”, s a szintén 2019-ben debütáló “Pókember: Idegenben” c. filmekben, mint Peter Parker.

De Tom a hálószövő hős karaktere előtt és azóta is szerepelt filmekben, úgy mint: A lehetetlen (2012), A tenger szívében (2015), vagy a 2020-ban, a járvány előtt egyik utolsóként bemutatott mozi, az “Onward – Előre” c. animációs filmben.

Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként szintén jó néhány Marvel-filmben játszott már, de őt is olyan alkotásokból ismerhetjük, mint: Suszter, szabó, baka, kém (2011), Sötétségben: Star Trek (2013), A hobbit: Smaug pusztasága (2014), Kódjátszma (2014), Augusztus Oklahomában (2013), de talán lehíresebb szerepe kétségkívül Sherlock Holmes megformálása a “Sherlock” c. sorozatban.

És itt a film:

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul indavideo

Szólj hozzá!
Hirdetés

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul videa

Pókember nincs hazaút teljes film magyar felirattal