in

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul videa

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul videa

Pókember: Nincs hazaút – Spider-Man: No Way Home

amerikai fantasy-akciófilm, 2021, 151 perc

Tartalom:

Most, hogy Pókember kiléte lelepleződött, Peter Parker Doctor Strange segítségét kéri. Más világokból veszély fenyeget, s Peternek fel kell fedeznie, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.

A film főszereplője Tom Holland, aki először a 2016-os “Amerika kapitány: Polgárháború” c. Marvel-moziban ölthette magára a “kezeslábast”, vagy ahogy Tony Stark mondta: a rugdalózót. Azóta feltűnt a 2017-ben bemutatott “Pókember: Hazatérés”, a 2018-as “Bosszúállók: Végtelen háború”, majd a 2019-es “Bosszúállók: Végjáték”, s a szintén 2019-ben debütáló “Pókember: Idegenben” c. filmekben, mint Peter Parker.

De Tom a hálószövő hős karaktere előtt és azóta is szerepelt filmekben, úgy mint: A lehetetlen (2012), A tenger szívében (2015), vagy a 2020-ban, a járvány előtt egyik utolsóként bemutatott mozi, az “Onward – Előre” c. animációs filmben.

Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként szintén jó néhány Marvel-filmben játszott már, de őt is olyan alkotásokból ismerhetjük, mint: Suszter, szabó, baka, kém (2011), Sötétségben: Star Trek (2013), A hobbit: Smaug pusztasága (2014), Kódjátszma (2014), Augusztus Oklahomában (2013), de talán lehíresebb szerepe kétségkívül Sherlock Holmes megformálása a “Sherlock” c. sorozatban.

A teljes film:

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul videa

Szólj hozzá!
Hirdetés

Íme az X-faktor 2021 győztese

Pókember nincs hazaút teljes film magyarul indavideo