in

2019. augusztus 20. – programok Mosonmagyaróváron

Hirdetés

2019. augusztus 20. – programok Mosonmagyaróváron.

Szent István Napok 2019 Mosonmagyaróvár

A kultúra, a szórakozás és a gasztronómia veszi át ismét a főszerepet augusztus 17. és 20. között a Szent István király úton.

Az eseményre a belépés ingyenes.

A Szigetköz egyik legjobb programja kerül megrendezésre ezen a nyáron is. A több napos rendezvényen számtalan zenei koncerttel és kiegészítő programmal rukkolnak elő a szervezők.

A nagyszínpadon a nagyobb koncertek kerülnek megrendezésre, míg a kisszínpad is a zenei koncerteknek ad helyet. A fesztivál utcában lesz mesterségek utcája, ünnepi szentmise, koszorúzás, tűzijáték, de még halászlé kóstolás is. Akinek egy izgalmakban teli hétvégére van szüksége, mindenképpen látogasson el ide.

Ebédidőben a finom halászlé mellé hosszan szól a muzsikaszó, amely még jobb kedvre deríti az érkezőket. Itt lesz minden, amire egy kellemes kikapcsolódáshoz szüksége van a látogatóknak. A zenei koncertek mellett a népzene kedvelői sem lesznek csalódottak. A rendezvényt minden korosztály bátran megtekintheti és az esti tűzijáték is biztosan sokakat lebilincsel majd. – írja a fesztivalportal.hu az eseményről.

Szent István Napok 2019 programok ITT helyszínek szerint.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Várható időjárás 2019. augusztus 20-án Magyarországon

2019. augusztus 20. programok Mezőkövesden