in

Most érkezett! Friderikusz Sándor reagált! “Elismertem és elismerem: rosszul csináltam,”

Friderikusz Sándor a hivatalos oldalán reagált a történtekre!

“Hogy a héten tovább gyűrűzött üggyel kapcsolatban Önök, a nézőim tisztábban lássanak, mindjárt az elején röviden elmondom: igenis van sajtósa a Friderikusz Produkciónak, egy férfi, aki külföldön él, és online végez különböző előkészítő, anyaggyűjtő munkákat a podcastom számára. Az én hibám, hogy rá bíztam az ominózus Blikk-cikket is – így lett tehát a sajtósom. És bár megjelenés előtt beolvasták nekem az írás szövegét, de úgy hagytam, hiszen a tartalmával egyetértettem, sőt, az adatokat is én adtam hozzá.
Talán elhiszik nekem, hogy tényleg nem a nézők megsértése volt a szándék, hanem egy – szerintem – visszás helyzet érzékeltetése.” – áll a tájékoztatóban.

Mindenkinek nagyon köszönöm

“Elismertem és elismerem: rosszul csináltam, különösen kár volt a kifli-hasonlatért, de ezért már elnézést kértem a múltkor.
A másik hiba, hogy az álnevet, amelyet a kollégám aláírt, nem láttam, mert csak telefonon egyeztettük a szöveget.
Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy én, aki több évtizede dolgozom a magyar televíziózásban, nem lépek közbe azonnal, ha azt látom, hogy egy volt tévés kolléganő, sőt, egy elhunyt kolléganő neve szerepel a cikkben?
Ennek ellenére – és ez a dolog erkölcsi része – nem vagyok hajlandó áthárítani a felelősséget a munkatársamra, azért nem, mert a cég nevében kiadott információért mindenképpen nekem kell vállalni a felelősséget.
Egyébként az elhunyt rendezőnő családjával felvettem a kapcsolatot és elnézést kértem.
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki megértette, hogy nem a kapzsiság és nem a nyerészkedés mozgat!”

Szólj hozzá!

Remények földje 3. évad 1. rész indavideo

Hal a tortán 2021 4. rész – nézd meg!