in

Ártatlanok 127. rész magyarul videa – nézd meg online

Ártatlanok 127. rész magyarul videa – nézd meg online.

A török dráma főszereplője Han, a jóképű és karizmatikus üzletember, aki hazatér az Egyesült Államokból, hogy három nővérével és beteg édesapjával törődjön. Egy családi tragédia miatt mind traumáktól szenvednek, így jól jön nekik a segítség.

A legnehezebb sorsú, Safiye tisztaságmániás, betegesen takarít és mosakszik, testét olykor zúzódásoktól sem kíméli. Rokonaival, szeretteivel sem érintkezik, viszont annál inkább beleszól az életükbe és ahogy régen az anyja, most ő gyötri a családot. Egyik húga, Gülben kötelességből segíti őt, másik húga Neriman látszólag teljesen normális. Han tehát mentálisan beteg testvéreivel sötét titkokat őriz.

A férfi egy nap összetalálkozik Incivel, aki a helyi rádiónál dolgozik és épp ebbe a lépcsőházba költözik nagyapjával és az öccsével. Szerelmük vajon kitart a sok megpróbáltatás és a keserű örökölt sors ellenére?

2022.11.28., Hétfő 08:10 – 1. évad, 127. rész

Esat tudomást szerez arról, hogy Gülben Sennur miatt távolodott el tőle. Inci kétségbe van esve a terhességi teszt eredménye miatt. Safiye megkéri Nacit, hogy vigye el Incihez.

Nézd meg a sorozat epizódjait itt: Ártatlanok

Szólj hozzá!

Arany János – A legszebb virág

Összetört szívek 1. évad 44. rész videa – nézd online