in

A Budapesti Operettszínház bejelentette: “Íme egy hír, amire már nagyon vártunk”

A Budapesti Operettszínház hétfő délután közölte az örömteli hírt.

“Íme egy hír, amire már nagyon vártunk. Lehull a lepel A Notre Dame-i toronyőrről. A Victor Hugo regényéből készült világhírű musical Kero rendezésében, Veréb Tamással a címszerepben, augusztusban debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Budapesti Operettszínház előadása, mely minden bizonnyal a jövő év szenzációja, hat alkalommal is látható lesz a Dóm téren, sztárszereposztásban. De a titkokból most csak ennyit. Maradjon még meglepetés későbbre is. Mi nagyon várjuk! Jegyek pedig már kaphatók!” – áll a tájékoztatóban.

Megszokhatta már a teljes átalakulásokat Veréb Tamás, aki nemrég a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet is elnyerte ezzel. A Budapesti Operettszínház jóképű, fiatal színésze újabb hasonló kihívás előtt áll, hiszen jövő nyáron egy csúf, púpos alak bőrébe kell bújnia.

Augusztus 11-én lesz az első

Ő alakítja ugyanis Quasimodo-t, a párizsi Notre Dame híres, rémisztő külseje ellenére csupaszív toronyőrét augusztusban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, ami zeneileg is izgalmas kihívást jelentő, kemény felkészülést igénylő szerep.

A fülbemászó Disney-dallamokkal fűszerezett szenvedélyes történet Kerényi Miklós Gábor KERO® rendezésében kerül színre.

A Victor Hugo regényéből született musicalt, melyből egyszerre kapunk képet Quasimodo, Esmeralda, Frollo és Phoebus kapitány érzelmeiről és a varázslatos párizsi forgatagról, még sosem láthatta a közönség hazánkban. Különleges lesz a szegedi dóm előtt tartott bemutató a darab életében, hiszen első alkalommal adják elő olyan környezetben, melynek hangulata megidézi a világhírű francia katedrálist is.

A Notre Dame-i toronyőr augusztus 11-én, 12-én, 13-án, 18án, 19-én és 20-án lesz látható a Dóm téren.

Szólj hozzá!

Gyászhírt közölt a Bikini együttes – nyugodjon békében

Duplázik Presser Gábor szilveszterkor – jegyek itt