in

COVID-19 oltás mellékhatás bejelentés

COVID-19 oltás mellékhatás bejelentés – Betegek/lakosság részére szóló gyógyszerbiztonsági tájékoztatók és mellékhatás-bejelentési lehetőségek.

A tudomására jutó vagy Ön által tapasztalt, a gyógyszerek használatával összefüggésbe hozható mellékhatás gyanúját jelentse az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnek (OGYÉI) az alábbi lehetőségek valamelyikének igénybe vételével. – áll azOGYÉI honlapján

Annak érdekében, hogy valóban hasznos, az új kockázatok felismerését és értékelését leginkább segítő információt szolgáltasson, kérjük, olvassa el a mellékhatás-bejelentés és értékelés folyamatáról szóló tájékoztatónkat, ahol a mellékhatás-bejelentésekkel kapcsolatos további kérdéseire is választ kap.

Tájékoztatás a mellékhatás-bejelentéssel kapcsolatban

Mellékhatás-bejelentését megteheti az alábbi módokon:

On-line:

On-line mellékhatás-bejelentés betegeknek

Az on-line bejelentőfelület elektronikusan kitölthető és a mellékhatás-bejelentés egy kattintással, egyszerűen továbbítható az OGYÉI-nek. Amennyiben lehetősége van rá, kérjük ezt a bejelentési módot válassza.

Letölthető bejelentőlap:

Ha COVID-19 vakcinával kapcsolatban szeretne bejelentést tenni, az erre kialakított bejelentőlapot itt érheti el.

Minden más gyógyszerre a letölthető bejelentőlap itt érhető el.

A letölthető bejelentőlap elektronikusan vagy kinyomtatás után kézzel is kitölthető, és az OGYÉI részére e-mailben, faxon vagy postai úton küldhető vissza az alábbi elérhetőségek valamelyikére.

E-mail: adr.box@ogyei.gov.hu

Fax: +36-1-886-9472

Levelezési cím: 1372 Budapest, Pf. 450.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Milyen névnap van július 10-én? Mutatjuk!

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 153. rész