in

Csináljuk a fesztivált 2022 április 30-ai adás – nézd vissza!

Csináljuk a fesztivált 2022 április 30-ai adás – nézd vissza!

Középdöntőkkel folytatódik a Csináljuk a fesztivált!

Még három fordulóban versenyeznek megújult produkcióikkal az évtizedes bontások legjobbjai, május 21-én, a döntőben kiderül, melyik az elmúlt 100 év legjobb slágere.

 A Duna grandiózus showműsora középdöntős fordulóihoz érkezett; április 30-án, szombat estétől már a válogatott slágerek versenyeznek egymással, így több évtized legjobb dalai közül kell választania a zsűrinek és a közönségnek. A középdöntőkben már nagy a tét: a 10 slágerből mindössze 3 juthat tovább, 7 produkciótól pedig el kell búcsúzni.

A folytatásban az elmúlt 100 év szerzeményei versenyeznek egymással, így igazi stíluskavalkád várható. A következő, három vegyes fordulóból kiderülhet, hogy a jó zene kortalan-e, és lehet-e sláger 2022-ben egy 30-as, 50-es vagy 70-es évekbeli szerzemény. A produkciók jelentős része megújul vizuálisan: látványos jelmezek és fellépőruhák, felújított koreográfiák és színpadkép várja a nézőket.

A Csináljuk a fesztivált! három középdöntője – április 30., május 7. és május 14. – után következik a finálé, amelyben összesen 9 produkcióval állnak színpadra hazánk sztárelőadói. Az elmúlt 100 év legjobb magyar slágerét a műsor legvégén is a zsűri a közönség együtt választhatják ki, ennek folyamatát azonban némi csavarral teszik majd még izgalmasabbá a nézőknek az alkotók.

Az első középdöntő előadóinak teljes listája elérhető a Médiaklikken, további extra tartalmak pedig a Duna Instagram-oldalán várják a show rajongóit. Az aktuális adást nemcsak a televízióban, hanem az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetik a nézők, ahol újranézhetők a korábbi epizódok és a produkciók is.

Nézd meg – Csináljuk a fesztivált 2022 április 30-ai adás

Szólj hozzá!
Hirdetés

Ötöslottó nyerőszámok 2022 – íme az április 30-ai, 17. hét nyerőszámai

Komjáthy György kapta a rangos díjat – gratulálunk!