in

Emily Marsh Scott – Isztambul titka marad könyv pdf – Íme a könyv online!

Emily Marsh Scott – Isztambul titka marad könyv pdf – Íme a könyv online!

Törökország a világ egyik legfantasztikusabb országa. Mindezt kultúrájának, történelmi múltjának és annak köszönheti, ahogyan ötvöződnek benne a nyugati és a keleti tradíciók.
Ebben a fantasztikus kavalkádban jelen van a nyugatias szellemiség és a szigorú tradíciók közé szorított életvitel is, és mindezt csupán néhány kilométer választja el egymástól.
A történet a kurdok lakta Anatóliában kezdődik, megjárja Los Angelest és kinek így, kinek úgy de Isztambulban ér véget.
Dilara szüleivel Törökországból települt át az Államokba; ahol nyugalmas életet éltek mindaddig, amíg a lány hozzá nem ment a dúsgazdag, szintén török Kerim Kahramanhoz. A fia­tal férfi a szenvedély elmúltával méltatlan helyzetek sokaságába sodorja újságíróként dolgozó feleségét; aki belefáradva házasságába, úgy dönt, hogy elválik férjétől.
Kerim sajátos eszközökkel harcol azért, hogy megtartsa látszatházasságát.
A Los Angeles Times Dilarát kiküldi Törökországba egy interjú elkészítésére, ahol a nő megismerkedik egy festővel és az igazi szerelemmel. A művész egy furcsa kapcsolatban tengődik, és miután rátalál a számára tökéletes nőre rossz döntései miatt hamar el is veszíti őt.
A regény nem szűkölködik a különleges karakterekben és hihetetlen sorsokban. Találkozunk itt küldetéstudattal, mely merényletbe torkollik; igaz barátsággal, melyet a szerelem nevében árulnak el; és fanatikus vallásgyakorlóval, aki megkeseredett magányában.
Fordulatos módon keresztezik egymást ezek a végletes életutak ahhoz, hogy a történet végére mindenki elnyerje azt, amit az életben kiharcolt magának.

Emily Marsh Scott – Isztambul titka marad könyv pdf – Íme a könyv online!

Szólj hozzá!

Sylvia Day – Mr. Frost – A megtört szerető könyv pdf – Íme a könyv online!

Laila Shukri – Az arab bordély foglyai könyv pdf – Íme a könyv online!