in

Megérkezett Hofi naplója! Így juthatsz hozzá

Hirdetés

Ahogy még sosem láttuk Hofi Gézát: itt a humorista naplója, tele különleges ritkaságokkal!

Hofi Gézát senkinek nem kell bemutatni.

A legendás humorista poénjai ma ugyanúgy megnevettetnek bárkit, mint két évtizeddel ezelőtt, szellemi hagyatéka pedig fiatal humoristák egész sorára volt hatással.

A most megjelent napló egy új oldaláról mutatja be Hofit, a kötetbe pedig egy soha nem látott karikatúrasorozat is bekerült.

Ez az egyedülálló kötet Hofi Géza saját kezűleg alkotott képes ,,naplójából”, interjúiból, pálya- és kortársak visszaemlékezéseiből kikerekedő színes életrajz, amely végigkíséri a művész hatalmas ívű pályáját.

A kőbányai téglagyár amatőr színésze, a debreceni színház örökös beugrója, a balatoni esztrádműsorok parodistája végül a tévéképernyőn és a Mikroszkóp Színpadon szerzett országos ismertséget. Pályáját a Madách Kamara színpadán több mint 1500 alkalommal eljátszott Hofélia és Élelem bére tette teljessé.

A különleges naplót fotók és más ,,kordokumentumok”, Hofi Ildikóval és Gajdó Tamás színháztörténésszel készült beszélgetés, valamint a teljes pályát átfogó adattár gazdagítja.

Mindemellett képet kapunk az egykori tehetséges porcelánfestő (!) grafikusi oldaláról, és különleges mellékletként átnyújtunk egy igazi relikviát: ,,HOFI-POFI”-nak a magyar fociról készített karikatúrasorozatát.

Juss hozzá a Hofi könyvhöz.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Csodálatos szerzemény! Révész Sándor – Anya

Hofi Gézáról érdekes info derült ki