in ,

Etele Plaza mozi jegyárak – infok itt

Etele Plaza mozi jegyárak – infok itt.

Megérkezett a hazai mozizás következő kedvence, a CINEXT! 14 termes multiplexünk szinte mindenben új szintre emeli a mozi élményt.

Közvetlenül a mozi mellett parkolhatsz, így akár a kocsidból egyenesen besétálhatsz hozzánk! Mindenkinek kínálunk valami egyedit: valamennyi termünkben igazi látványkavalkád fogad már a film előtt, sőt utána is!

Javasoljuk, hogy próbáld ki lenyűgöző látványvilágú PIXEL termünket, melybe a Sarki fény színeit loptuk, s melyet széthintett fényszilánkok játéka kelt életre!

Ha mindened a kényelem, válaszd a CINEXT Premiumot, ahol ízletes termékeinkből fogyaszthatsz kedvedre, míg szuperkényelmes, állítható fotelekből élvezheted a filmet, miközben észrevétlenül még a mobilod is feltöljük Qi töltőinkkel!

Ha kisebb gyerekekkel érkeztek, nincs jobb választás a CINEXT KIDS-nél, amit teljesen egy tökéletes családi mozizásra hangoltunk, a legkisebbek igényeit is a végsőkig szem előtt tartva.

Várunk! Légy része te is a páratlan CINEXT moziélménynek!

CINEXT – Etele mozi
hétfő – vasárnap: 12:00 – 02:00

Etele Plaza mozi jegyárak

A teljes áru mozijegy 2400 Ft, a kedvezményes jegy 1900 Ft-ba kerül. A KIDS terem előadásaira egységesen 2100 Ft a jegy. ETELE Cinema Prémium jegyek egységesen 7990 Ft-ba kerülnek.

Fenti áraink november 9-étől érvényesek.

PREMIUM jegyek korlátlan mennyiségben tartalmazzák a különböző nápolyi stílus alapján készült pizzák, tészták, saláták, szezonális levesek, illetve kávé fogyasztását a filmet megelőző 30 percben, tovább a filmet megelőző 15 percben desszertet, valamint a megszokott mozis rágcsák (pattogatott kukorica, nachos, gépi Coca-cola italok) újratölthetőségét a film alatt.

Válasszd a kedvezményes jegytípust ha gyerek, diák, nyugdíjas vagy fogyatékossággal élő személynek vásárolsz. Kedvezményes jegy vásárlása esetén, a moziba való belépéskor kérik dokumentummal igazold, hogy jogosult vagy a kedvezményre.

Bővebb – Etele Plaza mozi jegyárak

Szólj hozzá!

RTL Klub Híradó mai adás – nézd meg online!

Sakk döntetlen – válasz rejtvényhez