Ezt az öt dolgot még te sem tudtad a Szomszédok sorozatról.

Ezt az öt dolgot még te sem tudtad a Szomszédokról

Hirdetés

Ezt az öt dolgot még te sem tudtad a Szomszédok sorozatról.

A legendás teleregényben bizony még Székhelyi József is szerepelt. Egy simlis vállalkozót alakított, aki megpróbálta átverni az éppen építkező Jánost és Almát. Igen ám, de ott volt Lenke néni is, aki elhajtotta a pernahajdert.

Nemcsák Károly Kulka Jánosnak köszönheti, hogy Vágási Feriként kitörölhetetlenül a magyar nemzeti kultúra lovagja lett. A sorozat rendezője ugyanis először tőle kérdezte meg, hogy mentős vagy nyomdász szeretne lenni. A nénózást választotta. A többi már történelem.

Látogatható a vadászház

Dénes bácsi erdászháza ma is áll. Az épület az Árpád kilátó közelében található. Érdemes felkeresni.

Horváth Ádám a közvélekedéssel ellentétben egyáltalán nem bánta, hogy a Szomszédok 1999-ben véget ért. A főiskoilás tanítványainak akoriban többször is bevallotta, hogy rohamosan fogynak az ötletei, és már igen nehéz kitalálnia, hogy milyen gegekkel tegye nézhetővé és izgalmassá az új epizódokat.

Bajor Imre ezzel nem rendelkezett

Bajor Imrének nem volt jogosítványa, de a stáb nem várta el tőle, hogy BKV-val utazzon a forgatási helyszínekre. A készítőknek rendszeresen fejtörést okozott, hogy Oli megformálóját hogyan jutassák a fodrászüzletbe, a presszókva vagy bárhova máshova. Általában taxit küldtek érte, de volt, hogy a stáb egyik tagja ment

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!