in

Házasodna a gazda 5. évad – íme a szereplők névsora

Házasodna a gazda 5. évad – íme a szereplők névsora.

Vasárnap este az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozott be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

A jelentkezőket, már várják a gazdasszonyok és gazdák!

Ismerd meg Péter gazdát!

Péter gazda igazi újrakezdő, aki nem riad vissza az ismeretlentől, és kifejezetten keresi a kihívásokat. Olyan ember, aki minden helyzetben tudja, hogy mit is akar pontosan. Legyen szó a munkáról vagy magánéletről.

Ha szívesen megismerkednének Péterrel, akkor jelentkezzenek a www.rtl.hu/gazda/peter oldalon, vagy írjanak Viberen a 06 30 995 95 95-ös számra mindössze ennyit: Péter.

Ismerd meg Hanna gazdasszonyt!

Hanna egy csupaszív nő, aki imádja, amit csinál. Legyen szó növénytermesztésről vagy állattenyésztésről, a siker garantált. Pozitív kisugárzásával, optimizmusával és humorával minden akadályt könnyedén vesz.
Ha az a vágyuk, hogy egy fantasztikus helyen egy ilyen fantasztikus nővel éljék le az életüket, az első lépést most kell megtenniük. Küldjék el Hanna nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzenek a www.rtl.hu/gazda/hanna oldalon.

Ismerd meg Laci gazdát!

Laci egy fiatalos, céltudatos férfi, aki szereti felhívni magára a figyelmet. A laza stílus azonban csak egy álca, mélyen legbelül Laci egy igazán érzelmes srác, aki készen áll arra, hogy jöjjön valaki, akit tiszta szívből szólíthat úgy, hogy „drága szerelmem”.

Ha Ön úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne Lacival, akkor nincs más dolga, mint elküldeni Laci gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy regisztrálni a www.rtl.hu/gazda/laci oldalon.
https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/2022/04/24/ismerd-meg-laci-gazda-bemutatkozo-video-bartalos-laszlo

Ismerd meg Évi gazdasszonyt!
Évi egy határozott nő, de emellett érzékeny, romantikus és nagyon vágyik arra, hogy végre megtalálja azt a férfit, akivel kéz a kézben valóra válthatja az összes álmát, és aki kellőképpen értékelni és szeretni tudja őt.
Ha úgy érzi, hogy Ön lehet az a férfi, aki Évi minden vágyát valóra váltaná, akkor küldje el Évi gazdasszony nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/evi oldalon.
https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/2022/04/24/ismerd-meg-evi-gazdasszony-bemutatkozo-video-csizik-eva

Ismerd meg Róbert gazdát!
Robi a népmesék vidám, jószívű, őszinte, igazmondó juhásza, csak a pásztorbot helyett neki villáskulcs és hegesztőpisztoly van a kezében, és nem a birkákat tereli, hanem hatalmas traktorokat. Töretlen optimizmusa és pozitív kisugárzása miatt mellette lehetetlen rosszkedvűnek lenni, és ennél többet ő sem keres egy nőben. Robival az élet maga a megelevenedett vidéki romantika, ahol Robi választottjára biztonság és boldogság vár.
Amennyiben Robi életöröme átragadt Önökre is, és el tudnák képzelni, hogy a hátralevő éveket vele élik le, akkor fogják a telefonjukat, és Viberen küldjék el Robi nevét a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzenek a www.rtl.hu/gazda/robert oldalon.
https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/2022/04/24/ismerd-meg-varga-robert-gazda-bemutatkozo-video

Ismerd meg Vera gazdasszonyt!

Vera egy nyugodt, odaadó, igazi családanya, aki már csak arra vár, hogy egy olyan férfi legyen mellette, aki mindenben tudja őt támogatni. Akinek, ha kell, kiöntheti a lelkét, akivel megoszthatja minden boldog pillanatát, aki mellett egy igazi nő lehet.
Ha úgy érzi, hogy Ön testesíti meg azt a férfit, akire Vera vágyik, akkor küldje el Vera nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/vera oldalon.
https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/2022/04/24/ismerd-meg-vera-gazdasszony-bene-veronika-bemutatkozo-video

Ismerd meg Alfonz gazdát!

Alfonz egy okos, kedves, mosolygós, talpig úriember, aki a mesés erdélyi tájon egy mesebeli kis falucskában él. Egy olyan fiú, aki mindenből szereti kihozni a maximumot, és aki fiatal kora ellenére egy őszinte, komoly kapcsolatra vágyik.
Ha úgy érzed, hogy te vagy az a lány, aki szívesen meghódítaná a fiatal, daliás, erdélyi herceget, akkor küldd el Alfonz gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy regisztrálj a www.rtl.hu/gazda/alfonz oldalon.
https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/2022/04/24/ismerd-meg-sandor-alfonz-gazda-bemutatkozo-video

Ismerd meg Zsolt gazdát!

Zsolt egy modernkori Grál-lovag, aki figyelmes, romantikus, odaadó, és nem rest tenyerén hordani szíve választottját.
Ha úgy érzi, hogy Önnek Zsolt mellett lenne a helye, akkor küldje el Zsolt gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon.
https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/2022/04/24/ismerd-meg-kovesdy-zsolt-gazda-bemutatkozo-video

Szólj hozzá!

Házasodna a gazda 4. évad – íme a szereplők névsora

TOP 10 sláger 1953-ban