Így főznek a hírességek: egy könyv amely a bajnokok, a kiválóságok gasztronómiájáról, életéről szól.
A kötetben több mint 60 híresség meséli el történeteit Őszy-Tóth Gábrielnek, a könyv szerzőjének. Többek között megtudhatjuk mit főz Béres Alexandra és Szekeres Adrien, mi a kedvenc étele Eperjes Károlynak és Gundel Takács Gábornak.
Arról is olvashatunk, hogyan lettek sikeresek, s hogy milyen álmaik vannak. Az ételekhez több mint 30 neves magyar borász ajánl borokat, többek között Bock József, Gere Tamás & Zsolt, Szepsy István és Tiffán Ede & Zsolt.
A könyvben mesélő hírességek:
Avar István, Balázs Fecó, Beck György, Benkó Sándor, Besenyei Péter, Bényi Ildikó, Béres Alexandra, Bíró Lajos, Bogányi Gergely, Borkai Zsolt,
Buday Péter, Demjén Ferenc, D. Tóth Krisztina, Eperjes Károly, Erdei Zsolt, Farkas Bertalan, Freund Tamás, Für Anikó, Gianni Annoni, Görbicz Anita, Gundel Takács Gábor, Gyulay Zsolt, Hajas László, Horgas Eszter, Illényi Katica, Józsa Imre, Kaló Imre, Kiss Róbert Richard,
Koncz Gábor, Koncz Zsuzsa, Kovács Antal, Kovács Katalin, Kovács Koko István, Kozma Imre atya, Lázár Vilmos és Lázár Zoltán, Léber Barbara, Litkey Farkas, Mága Zoltán, Mécs Károly, Miklósa Erika, Mikó István, Mocsai Lajos, Nagy Bandó András, Nagy Feró, Nádas György, Oszvald Marika, Palya Bea, Pataky Attila, Pálffy István, Pánczél Andrea, Rost Andrea, Rúzsa Magdi,
St. Martin, Sugár András, Szabó Imre, Szalóki Ágnes, Szekeres Adrien, Talmácsi Gábor, Tokody Ilona, Tőkés László, Tunyogi Henriett, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Vágó István, Vincze Ottó, Zoób Kati, Zsidró Tamás.