in ,

Így kell a mangót meghámozni szabályosan

Nézd meg, hogyan kell “szabályosan” megpucolni a mangót. Egyszerű és nagyszerű!

Kellemes íze mellett vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, enzime gyomorvédő hatású. Rosttartalma segíti az emésztést, jótékony hatással van a szervezetre. Vitaminok közül megtalálható A-, B1-, B2-, C- és E-vitamin, valamint bővelkedik foszforban, kalciumban és nátriumban. Az éretlen gyümölcs C-vitaminban, az érettebb A-vitaminban és béta-karotinban gazdag.

Jótékony hatással van a szívre, csökkenti a vér koleszterinszintjét, valamint minimalizálja néhány rákos megbetegedés kockázatát. Mindezek ellenére allergént is tartalmaz.

A hinduk a levelek füstjével légcsőbántalmakat gyógyítottak. A pestis- és kolerajárványok idején az éretlen, megsütött, cukrozott termést fogyasztották, testüket ezzel kenegették.

A Így kell a mangót meghámozni szabályosan bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Szólj hozzá!

Így filézz halat gyorsan

A rendőrség 9:27-kor közölte – kigyulladt egy autóbusz