in

Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka leplezetlenül könyv pdf – Íme a könyv online!

Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka leplezetlenül könyv pdf – Íme a könyv online!

Az ” Egy éjszaka trilógia” 3. része.
Livy még soha nem találkozott ilyen ellenállhatatlan szenvedéllyel. A káprázatos Miller Hart elbűvöli, elcsábítja, vétkesen kényezteti. Ismeri a legtitkosabb gondolatait. Sajnos azonban a New Yorki kaland hamar véget ér, a pár a fenyegető veszélyek ellenére kénytelen sürgősen visszatérni Londonba, és Livy egyre mélyebbre merül a férfi piszkos világában.
A szerelmes Miller akár a saját élete veszélyeztetése árán is mindent megtesz, hogy Olivia biztonságban legyen. De nem az ő sötét múltja az egyetlen, ami tönkreteheti a közös jövőjüket. Livy családi ,,örökségéről” is fellebben a fátyol, a múlt és a jelen között nyugtalanító párhuzamokra derül fény. A mindent felemésztő szerelmi mámor, és egy halálos rögeszme csapdájában őrlődik, mely mind a kettejüket megölheti…
Vajon életben van-e Livy anyja, vagy csak a kimerültség és a stressz miatt képzelődött a repülőtéren? Ki Livy apja? Milyen sötét titkokat rejteget még a két fiatal múltja és jelene? Vajon együtt élhet-e Livy és Miller nyugalomban, békében, biztonságban, örök szenvedélyben? Ilyen és ezekre hasonló kérdésekre ad választ a trilógia fordulatos, izgalmas, erotikus harmadik, egyben befejező része.

Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka leplezetlenül könyv pdf – Íme a könyv online!

Szólj hozzá!
Hirdetés

Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka megtagadva könyv pdf – Íme a könyv online!

K. Bromberg – Szerelem – Szükség-trilógia 3. könyv pdf – Íme a könyv online!