in

Koncz Zsuzsa: “ha a verseny véget ér, nincs folytatás”

Hirdetés

Boldog ember Koncz Zsuzsa. Igaz ez még akkor is, ha vannak dolgok, amik nagyon zavarják. Erről az énekesnő 2016-ban beszélt.

Egyre több fiatalt lát a koncertjein Koncz Zsuzsa, aminek nagyon örül, mert ez azt jelenti, hogy van olyan, akit nem zavar, hogy a dalaiban gondolatok rejtőznek. Pedig azokat nemigen játsszák a rádiók. Ahogyan a Storyval készült beszélgetésben fogalmaz, ezek a dalok nehezen lennének beilleszthetők a rádiók igénytelen zenei kínálatába.

“Nem zavar, a rádiók igénytelen zenei kínálatába nehezen is lennének beilleszthetőek a dalaim. De szerencsére a közönségemhez ennek ellenére is eljutnak” – mondta el az énekesnő.

Akadnak kivételek

A televíziók tehetségkutatóiról sincs túl pozitív véleménnyel az énekesnő.

“Hogy mit gondolok a tévés tehetségkutató versenyekről? Hát…. nem nézem őket. Nevezzük nevén: ott nem tehetségeket keresnek, hanem olcsó show-műsort készítenek, amiben a szereplők világsztárok slágereit utánozzák. De ha a verseny véget ér, nincs folytatás, elengedik a fiatalok kezét. És elkallódnak. Akadnak persze kivételek, akik erősítik a szabályt. Tóth Vera például jazzt is énekel, jól csinálja, és az alkatának is megfelel. Rúzsa Magdi is sikeresen keresi a saját útját” – foglalta össze Koncz Zsuzsa.

Forrás: Kiskegyed, hir24.hu

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Koncz Zsuzsa ezzel lepte meg rajongóit

Koncz Zsuzsa: “Ez egy feltételes módú megjegyzés lehetett”