in

Koncz Zsuzsa nagy bejelentése: “Vége a titkolózásnak.”

Az énekesnő a hivatalos oldalán közölte a jó hírt.

“Drága Barátaim,
Vége a titkolózásnak. 🙂

Örömmel jelenthetem, hogy elkészült és október közepén meg is jelenik az a válogatás album, amin az elmúlt hónapokban dolgoztunk. A teljesség igénye nélkül választottam rá a dalokat a ’62-es Ki mi tud-tól napjainkig. (Nem volt egyszerű, nem panaszként mondom, volt miből szemezgetni. 🙂 )

TE SZERESS LEGALÁBB… lesz a címe és számtalan meglepetést tartogat, de erről majd később. Az album érdekessége, hogy a korábbi számokat lemezeim zenei producere, Závodi Gábor az eredeti hangfelvételek felhasználásával dolgozta fel és hangszerelte újra. Így volt ez a VALAKI KELL, HOGY SZERESSEN című dallal is, ami a Szerelem c., második lemezemen szerepel.

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével
Próbáld ki INGYEN

Most duettként született újjá a dal, amit még a nyár végén készítettünk Jordán Adéllal, akiből árad az energia és tehetség. Nagy élmény volt a közös munka. Adél nem csak zseniális színásznő, de nagyszerű énekes is.” – indul a bejegyzés.

“Az pedig, hogy videoklip is készülhetett a dalhoz szinte egyenlő a csodával, hiszen a hazai tv-felvételeimet, amik ehhez a lemezhez készültek, sajnos letörölték. 1972-ben viszont készült velem egy show műsor Kassán, amiben elénekeltem ezt a dalt is, és amit a szlovák nemzeti televízió megőrzött. Ezt használtuk fel. Adéllal pedig pár hete forgattunk hozzá Budapesten.
Fogadjátok akkora szeretettel, mint amekkorával készült!
K Zs”

Szólj hozzá!
Hirdetés

Soul Asylum – Runaway Train dalszöveg magyarul – Íme a dalszöveg magyarul!

Koncz Zsuzsa nagy bejelentést tett: “Örömmel jelenthetem, hogy…”