in ,

Mikor van A nagy Ő ismétlése? Íme a válasz!

Mikor van A nagy ő ismétlése? Íme a válasz!

A TV2 egyelőre nem ismétli meg A nagy Ő című műsort.

A világsikerű párkereső reality – a Bachelor – közel húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt a világ közel 30 országában volt látható.

December 5-től két héten át követhetik figyelemmel a TV2 nézői, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó.

Vajon kialakul-e szerelem valamelyik hölggyel? Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről-időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá.

A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. Addig azonban rengeteg kérdést felvet a műsor: vajon kiválaszt-e egyet?

Mi alapján választ? És vajon ezt a kiválasztott is így gondolja-e? Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András, akivel folyamatosan kitárgyalja majd az érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Mikor kezdődik A Nagy Ő a TV2-n? Íme a válasz!

Bachelor – A Nagy Ő visszanézése – nézd meg az epizódokat!