in

Notino parfüm visszaküldés – Infók itt!

Notino parfüm visszaküldés – Infók itt!

A termék átvételétől számított 90 napos határidőn belül közölje velünk a szerződéstől való elállási szándékát. Az a legjobb, ha az [email protected] e-mail címen vagy a +3642-220141 telefonszámon lép velünk kapcsolatba. A szerződéstől való elálláshoz az itt található mintaűrlapot is használhatja.

A regisztrált Vásárlóknak lehetőségük van közvetlenül visszaküldeni a termékeket a vásárlói fiókon keresztül. Csak válassza ki a visszaküldendő termékeket a megrendeléseim szekcióban. A termékeket visszaküldheti postával, vagy visszaviheti bármelyik üzletünkbe. A visszaküldött termék státuszát, egyaránt nyomon követheti a vásárlói fiókjában.

A terméket késedelem nélkül, azonban legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül küldje meg nekünk a 1117 Budapest, Bercsényi utca 21. Notino címre, vagy személyesen vigye be valamelyik üzletünkbe. Amennyiben a szerződés megkötésével összefüggésben ingyenes ráadás terméket („ajándékot“) kapott tőlünk, ezt az ajándékot is vissza kell szolgáltatnia.

A termék vételárát legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül visszafizetjük Önnek. Azonban a törvény értelmében a fizetéssel addig várhatunk, amíg az árut vissza nem adja. Abban az esetben, ha az áru kézbesítésétől számított 14 napon belül áll el a szerződéstől, úgy a termék elküldésének az általunk ajánlott legolcsóbb kiszállítási módnak megfelelő mértékű költségtérítés is megilleti.

Notino parfüm visszaküldés – Infók itt!

Szólj hozzá!
Hirdetés

Vi Keeland – Lázadó szív könyv pdf – Íme a könyv online!

Orsay csomag visszaküldés – Infók itt!