in

Orsay online rendelés visszaküldés – Infók itt!

Orsay online rendelés visszaküldés – Infók itt!

Ha az ORSAY online boltjában rendelsz, jogod van az átvételtől számított 30 napon keresztül elállni a vásárlástól. Az elállásra két módon kerülhet sor:
Ingyenes elállás az ORSAY bármely magyarországi üzletében
Töltsd ki az érkező csomagban található visszáru nyomtatványt, majd hozd el az üzletbe a termékekkel együtt, melyeket nem szeretnél megtartani.

Ne feledd az e-mailben általunk biztosított elektronikus számlát sem bemutatni.

A termék visszaküldése postai úton vagy futárral (a szállítási költség a vásárlót terheli) Csomagold be a terméket/termékeket és a kitöltött elállási űrlapot, majd küldd el az alábbi címre:
No Limit Logistics Kft.
2051 Biatorbágy,
Mészárosok útja 6

Amint a visszáru megérkezik hozzánk, egy e-mail megerősítést küldünk. Az összeg visszatérítésére a lehető leggyorsabban sort kerítünk, de nem később, mint 14 nappal a visszáru megérkezését követően. Előre fizetés esetén az összeget ugyanolyan módon térítjük vissza, mint ahogy a befizetés történt (bankszámlára vagy kártyára). Utánvét esetén kérjük, add meg az visszáru űrlapon azt a bankszámlaszámot, melyre visszatéríthetjük az összeget.

Kérjük, ne feledd, hogy a bankkártyás visszatérítések esetén lehetséges, hogy az összeg csak a következő elszámolási időszakot követően fog megjelenni. Több kérdés esetén vedd fel a kapcsolatot a bankkártyád szolgáltatójával.

Ha több megrendelést szeretnél visszaküldeni, javasoljuk, hogy két külön csomagban add fel őket.

Orsay online rendelés visszaküldés – Infók itt!

Szólj hozzá!

Orsay csomag visszaküldés – Infók itt!

Orsay áru visszaküldés – Infók itt!