in

Osho – Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül könyv pdf – Íme a könyv online!

Osho – Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül könyv pdf – Íme a könyv online!

Miért van szükségünk szexre? Osho szerint azért, mert az orgazmus másodperceiben egyedülálló dolgot tapasztalunk. Egónk teljesen kiold, és néhány időtlen másodpercig egy magasabb tudatállapotba kerülünk. A szextől feltöltődünk életenergiával, s a magasabb dimenziókban töltött idő olyan elsöprő élményt nyújt, hogy újra és újra meg akarjuk tapasztalni.
Osho Tantra című könyvében a szex lélektani és spirituális dimenzióiba invitálja az olvasót, megmutatja a szex ártatlan és minden bűntudattól, illetve elfojtástól mentes megélésének lehetőségét. Egy utat, amire bárki szabadon ráléphet.
Osho arra ösztönöz, tanuljuk meg átélni, megérteni és meghaladni a szex megszokott szintjeit, mert így fantasztikus kapuk nyílhatnak meg előttünk. A tantra azonban nem csak szex, azon jóval túlmutat. A férfi-női energiák helyes használatáról szól, aminek segítségével bármikor és bármilyen hosszan jelen lehetünk abban a dimenzióban, ahol újrateremthetjük és megújíthatjuk önmagunkat.
Misztikusan hangzik? Pedig csupán gyakorlat kérdése, hogy ebbe az egótlan, teremtő állapotba ne csak szexuális élményeken keresztül, hanem tudatunk irányításával is eljuthassunk. A Tantra ebben segít. Éld át és használd a férfi és női energiáidat!

Osho – Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül könyv pdf – Íme a könyv online!

Szólj hozzá!

Patricia Johnson – Mark A. Michaels – Nagyszerű Szex – Tantrikus tanácsok az intimitás elmélyítéséhez és az örömök fokozásához könyv pdf – Íme a könyv online!

Jerry Hicks – Esther Hicks – A bőség törvénye könyv pdf – Íme a könyv online!