in

Pénteken is Ridikül – íme a vendégek névsora

A műsor október 30-én 17 órakor jelentkezik a Duna Tv-n. A Ridikül témája: ‘Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek’.

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznõ, érdemes mûvész, amikor a fõiskolán elsõéves volt, akkor Margitay Ági másodéves. Pályája során nem találkozott hozzá foghatóval, tele volt életszerettel. A fõiskolán is mindig örökmozgó volt, mindenkit ismert, érdekelte õt, hogy mi van a másikkal. Mivel mindig érdeklõdött és mindenkit egy kicsit túlszeretett, vonzotta a barátokat. Mi több Erzsi unokájával is nagyon jóban voltak, szerették egymást. Rettenetesen tudott lelkesedni a fiatal tehetségekért.

Halász Judit, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Papp Verával ápolt szoros kapcsolatot. Vera maximalista volt.
Édesanyját egy éves korában vesztette el, ez egy óriási fájdalom volt az életében. Judit szerint Verát egyáltalán nem érintette az idõ múlása, egyrészt azért, mert a Vígszínház kiszolgálta az õ tehetségét, másrészt azért, mert az idõ múlásával találta meg az élete párját is.

Endrõdi Éva, táncdalénekesnõ gyermekkora óta imádta Kovács Erzsit, mint gyerek folyamatosan õt hallgatta. Felnõttként Éva az egyik koncertjére õt hívta meg sztárvendégnek, ekkor ismerhette meg személyesen. Ekkora datálható az õ barátságuk kezdete is. Erzsinek drámai élete volt, amit dalaiban próbált kiénekelni. Majd külföldre ment, mert Magyarországon mellõzve volt. Csak az éneklésnek élt, szerette a közönséget, az embereket. Éva úgy tekintett rá, mint a fogadott édesanyjára.

Szólj hozzá!

Legnépszerűbb úticélok Magyarországon

Ma este Columbo: Hajnali derengés – íme az epizód tartalma