in

Pesti Magyar Színház: előadások, jegyvásárlás itt

Hirdetés

Pesti Magyar Színház: előadások, jegyvásárlás itt.

A Pesti Magyar Színház 1837. augusztus 22-én nyílt meg a mai Astoriánál, a Múzeum körút és a Rákóczi út sarkán. 1840. augusztus 8-áig működött ezen a néven, majd a társulat neve Nemzeti Színházra változott.

A Pesti Magyar Színház név – már a Hevesi Sándor téri épületben – 2000. szeptember 1-jén született újjá, az „új Nemzeti Színház” megépülésekor, mivel az újonnan megnyíló intézmény nem vette át a nagy múltú társulat egészét. Így, bár társulata változatlanul a régi Nemzeti Színház hagyományain nevelkedő és azt őrző színészekből állt, helyzete a mai napig sok küzdelemre, vitára ad okot.

Aktuális előadások

Íme a Pesti Magyar Színház teljes programja

A KINCSES SZIGET – musical
A KINCSES SZIGET – musical Pesti Magyar Színház
Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos Billy Bones, aki halála előtt, Jimre bíz egy csomagot, amelyben Jim talál egy térképet, ami elrejtett kincshez vezet…

Carlo Collodi – Deres Péter – Vidovszky György: PINokkió
Carlo Collodi – Deres Péter – Vidovszky György: PINokkió Pesti Magyar Színház
Ha Carlo Collodi a XXI. században írta volna meg Pinokkió történetét, akkor valószínűleg a kisfiú nem fabábu lenne, hanem egy kis robot.

Jegyek, előadásidőpontok ITT

Jonathan Swift – Horváth János Antal: GULLIVER
Jonathan Swift – Horváth János Antal: GULLIVER Pesti Magyar Színház
Gulliver már-már fanatikus tudásszomjú férfi, aki a fél világot beutazza, hogy az élet nagy kérdéseire választ kapjon. Csodálatos élményekben lesz része, és sohasemvolt népekkel és lényekkel találkozik.

Íme a Pesti Magyar Színház teljes programja

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Komár László slágerek, érdekességek egy helyen

Újszínház – előadások, jegyvásárlás itt!