in

PR Telecom ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

PR Telecom ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

Amint arra szlogenünk is utal legfőbb törekvésünk, hogy kábeltelevízió-, internet-, és telefon szolgáltatással „közelebb hozzuk a világot”, kellemesebbé és tartalmasabbá tegyük előfizetőink számára a munkát és a kikapcsolódást.

Naponta használunk ugyanis telefont, nézünk kábeltévét vagy szörfözünk a világhálón. Ma már nagyon sok helyen jelen van mindhárom szolgáltatás, melyet sok esetben különböző szolgáltatóknál fizetnek elő, pedig egyértelmű, hogy ha a „hármat-egytől” is megkaphatjuk, akkor sokkal kedvezőbb feltételek mellett vehetik ezeket igénybe. Megrendelhetnek mindent egy helyen, időt és pénzt megtakarítva ezzel.

Részvénytársaságunk 1999. decemberében került megalapításra, a szolgáltatással ellátott lakások számát tekintve a magyarországi kábeles távközlési piac vezető szereplői között található.

Az általunk végrehajtott beruházásokkal és hálózat vásárlásokkal előfizetőink száma meghaladja az ötvenezret. Az ország hét megyéjében rendelkezünk távközlési hálózattal, melyek csaknem mindegyikén internet és telefonszolgáltatást is nyújtunk.

PR Telecom hibabejelentés

Telefon: 1231 (zöldszám)
Külföldről hívható normál díjazású szám: +36 46 655 555

PR Telecom ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

Szólj hozzá!

Odaát – Megérkezett az AWS új klipje

Vályi istván életrajz – infok itt!