in

Remények földje epizódlista

Remények földje epizódlista.

Remények földje – 3. évad, 1. rész (202. epizód)

Müjgan szembesíti Züleyha-t. Üzüm segítségével Hünkar asszony Demir nyomára bukkan. Gaffur és a többiek kétségbeesetten kezdik el keresni Züleyha-t. Behice asszony mindent megpróbál elkövetni annak érdekében, hogy Müjgan-t segítse. Demir és Yilmaz közt konfliktus alakul ki.

Remények földje – 3. évad, 2. rész (203. epizód)

Fekeli aga a kórházba siet, miután értesült a Züleyha-val történtekről. Behice asszony megpróbálja Müjgan-t hazugságra sarkallni. Hünkar látogatást tesz Savda-nál, hogy tisztázza kapcsolatát Demir-rel. Yilmaz titokban meglátogatja Züleyha-t a kórházban. Gaffur olyan információhoz jut, amit felhasználhat Hatip aga-val szemben.

Remények földje – 3. évad, 3. rész (204. epizód)

Hünkar asszony boldogan látogatja meg Züleyha-t gyermekeivel, miután magához tért a kórházban. Hatip aga kézhez kapja a levelet, amit Gaffur írt neki. Sermin szemtanúja lesz a két férfi találkozásának. Fekeli ajánlatot tesz Yilmaz számára. Naciye úgy dönt, hogy revansot vesz férjén. Saniye aggódni kezd Gaffur gyanús viselkedése miatt. Züleyha Gülten segítségét kéri, hogy Yilmaz-zal beszélhessen. A városban a helyiek számára ismeretlen férfi tűnik fel.

Remények földje – 3. évad, 4. rész (205. epizód)

Züleyha elárulja Yilmaz-nak titkát, miszerint Adnan valójában az ő fia. Gülten fültanúja lesz, mikor Yilmaz dühösen számonkéri Züleyha-t. Demir épp a kórház épületéhez ér, mikor Züleyha váratlan lépésre szánja el magát. Yilmaz bosszút akar állni Hünkar asszonyon.

Remények földje – 3. évad, 5. rész (206. epizód)

Züleyha kedvező híreket kap a kórházban, és végül hazatérhet gyermekeihez. Gaffur egyre idegesebb viselkedése gyanút ébreszt Saniye-ben. Cetin Hatip agáról szóló hírt hoz a házhoz. Fekeli összehívja a tanácsot, hogy gyűlést tartsanak a történtekkel kapcsolatban. Demir házuk kapujában szembesül édesanyja haragjával.

Remények földje – 3. évad, 6. rész (207. epizód)

A birtokon történtekről szóló hírek hamar elterjednek a közösségben. Hünkar asszony szomorúságát Fekeli aga próbálja enyhíteni. Gaffur viselkedése egyre nagyobb kételyt ébreszt Saniye-ben. A Yaman vállalat életében új fejezet kezdődik. Cetin egy gyanús férfit lát meg a városban többször is, ezért jelentést tesz Fekeli-nek. Sermin bosszússá válik, miután értesül Sabahatthin és Jülide esküvőjének híréről.

Remények földje – 3. évad, 7. rész (208. epizód)

Hünkar asszonyt mélyen érinti, mikor Demir bejelentést tesz Sabatthin esküvőjén. Fekeli rájön, hogy kit rejt a titokzatos férfi személye, akire Cetin gyanakodott. Sermin kétségbeesetten rendez jelenetet az esküvőn. Fekeli aga bemutatja rég nem látott rokonát otthonában. Demir meglepő dolgok szemtanúja lesz mikor a vállalat elé ér.

Remények földje – 3. évad, 8. rész (209. epizód)

Behice gyanakvása nem enyhül a váratlanul feltűnt férfi, Fikret miatt, ezért úgy dönt, hogy nyomozásba kezd. Yilmaz és Züleyha titokban találkoznak a régi házban, azonban időközben váratlan személy tűnik fel a birtokon. Demir megveszi Hatip aga régi otthonát Sevda számára. Hünkar asszony haragja nem csillapodik fia iránt.

Remények földje – 3. évad, 9. rész (210. epizód)

Gülten fültanúja lesz, ahogy Behice asszony Züleyha-ról beszél a háta mögött. Hünkar asszony felkeresi Yilmaz-t, hogy személyesen beszéljenek. Sermin látogatást tesz a birtokon, ahol bizalmas párbeszédnek lesz fültanúja. Hünkar olyan döntést hoz, ami kihozza Demir-t a sodrából. Müjgan nehéz helyzetbe kerül.

Remények földje – 3. évad, 10. rész (211. epizód)

Demir elhatározásra jut Mügjan-nal szemben. Fekeli aga szembesíti Behice-t az igazsággal. Yilmaz és Züleyha az utazásukat tervezik. A kórházban megjelenik a katonaság, miközben Müjgan életében váratlan fordulat következik be.

Remények földje – 3. évad, 11. rész (212. epizód)

Katonaság emberei tűnnek fel Yilmaznál és a Yaman birtokon. Müjgan szembesítésre kerül Züleyha-val. Demir haragos lesz, miután úgy hiszi Sermin hazudott neki. Hünkar asszony és Fekeli aga közel kerülnek egymáshoz. Sevda édesanyja ellen fordítja Demir-t, ezért komoly elhatározásra jut.

Remények földje – 3. évad, 12. rész (213. epizód)

Züleyha titokban az utazásra készül, miközben Yilmaz és Hünkar asszony tisztázzák a múltat. Behice látogatást tesz Serminnél, ahol Füsszun információkkal látja el Fikretről. Demir csalódott, miután Züleyha úgy döntött, hogy a birtokon marad gyermekeivel.

Remények földje – 3. évad, 13. rész (214. epizód)

Züleyha Hünkar asszony jóváhagyásával készül Yilmaz-zal útra kelni. Behice asszony aggódni kezd, miután Yilmaz hosszabb időre eltűnik Kerem-Alival. Müjgan a gyártelepre siet, hogy utánajárjon mi történhetett fiával. Züleyha boldogságát egy váratlan esemény árnyékolja be. Cetin gyanúja nem enyhül Fikrettel kapcsolatban. Yilmaz bosszút esküszik Hünkarral szemben.

Remények földje – 3. évad, 14. rész (215. epizód)

Yilmaz-t teljesen elvakítja a dühe, és meggondolatlan lépésre szánja el magát. Sevda asszony megvédi Züleyha-t Demirrel szemben. Züleyha úgy hiszi, hogy Hünkar asszony áll a történtek hátterében, ezért bosszút forral ellene.

Remények földje – 3. évad, 15. rész (216. epizód)

Yilmaz továbbra is kételkedik Hünkar asszonyban. Fekeli megoldást szeretne találni Yilmaz és Züleyha számára. Mügjan bizalmas gondolatokat oszt meg Fikrettel. Demirnek döntést kell hoznia, hogy visszatér e a Yaman birtokra. Züleyha egyre nehezebben viseli a kialakult feszültséget.

Remények földje – 3. évad, 16. rész (217. epizód)

Yilmaz értesül arról, hogy ünnepségre készülnek a Yaman birtokon, ami Adnan-t is érinti. Behice Fikmet szobájában kutat bizonyítékok után. Fadik nagy bajba kerül, mikor Azize asszonyra kell vigyáznia. Yilmaz feldúltan jelenik meg a birtokon, ahol váratlan baleset történik.

Remények földje – 3. évad, 17. rész (218. epizód)

Fadik és Rasit kétségbeesetten keresik Azize asszonyt az erdőben. Züleyha dühösen utasítja el Yilmaz-t, és Demir-t a kórházban a történtek után. Behice megpróbálja jobb belátásra bírni Müjgan-t, azonban Nazire váratlan lépést tesz vacsora közben. Saniye félreértésbe keveredik, miután kihallgatja Fadik és Rasit beszélgetését. Demir és Hünkar békét kötnek egymással.

Remények földje – 3. évad, 18. rész (219. epizód)

Yilmaz és Demir között a feszültség nem enyhül annak ellenére sem, hogy Adnan állapota javul, és hazaengedik a kórházból. Saniye megpróbálja kímélni Fadikot, miután félreértésből azt hiszi, hogy a lány állapotos. Fekeli és Hünkar asszony megpróbálják rábírni Demir-t és Yilmaz-t, hogy békés úton tisztázzák a konfliktusukat. Behice szembesíti Müjgan-t az információkkal, amiket kinyomozott Fikretről. Fekeli tűzesetről kap telefonhívást, és azonnal a helyszínre siet.

Remények földje – 3. évad, 19. rész (220. epizód)

Fikret-et és Fekeli-t váratlan támadás éri. Yilmaz a Yaman birtokra tart, miközben Demir a sajtó képviselői előtt tart beszédet. Gülten kellemetlen helyzetbe kerül, miután Adnan nyomtalanul eltűnik a házból. Saniye szemtanúként nehezen viseli a történteket. Demir fegyverrel felszerelkezve indul Yilmaz felkeresésére. Fekeli aga katonákkal keresteti Fikretet.

Remények földje – 3. évad, 20. rész (221. epizód)

Yilmaz ismét feltűnik a Yaman birtokon, hogy Adnan-t visszaadja Züleyhanak. Behice nagy lépésre szánja el magát Fikrettel kapcsolatban.Demir komoly szankciókat vezet be a jövőre nézve. Sermin véletlen elszólalása felkelti Behice érdeklődését.

Remények földje – 3. évad, 21. rész (222. epizód)

Fekeli aga és Hünkar asszony komoly lépésre szánják el magukat. Behice asszony szembesíti Fikretet az útlevelével kapcsolatos gyanújával. Züleyha haragja Yilmaz iránt nem csitul. Hünkar bizalmas információkat tud meg Behice-ről, ezért találkozóra hívja.

Remények földje – 3. évad, 22. rész (223. epizód)

Gaffur kétségbeesik, mikor a birtokon katonák tűnnek fel. Behice súlyos tettet hajt végre. Demir egyre idegesebb amiért sehol sem találja édesanyját. Fekeli aga értesül Hünkar asszony gyanús eltűnéséről.

Remények földje – 3. évad, 23. rész (224. epizód)

Mindenkit aggodalommal tölt el Hünkar asszony eltűnése. Fekeli megérkezik a birtokra Demirrel, hogy együttműködésben kezdjék meg keresését. Gaffur felszabadul, miután kiderül, hogy a katonaság nem azért keresi őt, mint amiért hitte. Yilmaz az utcán, Müjgan és Fikret a kórházban értesül Hünkar eltűnéséről.

Remények földje – 3. évad, 24. rész (225. epizód)

Hünkar asszony halálhíre hamar elterjed a városban, a birtokra gyászolók érkeznek kifejezni együttérzésüket. A virrasztáson többen részt vesznek, sokak meglepetésére egy váratlan személy is feltűnik. Müjgan erős gyanakvást érez Behice viselkedése miatt.

Remények földje – 3. évad, 25. rész (226. epizód)

A katonaság emberei megzavarják a temetési szertartást. Sevda gyanúba keveredik Hünkar asszony megölésével kapcsolatban. Müjgan Behice után siet, hogy bocsánatot kérjen tőle. Azize asszony a temetés utáni estén váratlanul eltűnik.

Remények földje – 3. évad, 26. rész (227. epizód)

Müjgan gyanús borítékot talál, ezért számonkéri Yilmaz-t. Züleyha megpróbálja támogatni Demir-t a nehéz időkben. Sevda tárgyalása megkezdődik Hünkar asszony halálával kapcsolatban.

Remények földje – 3. évad, 27. rész (228. epizód)

Sevda az ítélet kihirdetése után komoly lépésre szánja el magát Demirrel kapcsolatban. Cukurova lakói nem hisznek Sevda ártatlanságában, ezért többen bosszút forralnak ellene. Fekeli és Demir eltökélt szándéka, hogy megtalálják Hünkar asszony gyilkosát. Fekeli meghatározó döntést hoz.

Remények földje – 3. évad, 28. rész (229. epizód)

Müjgan feldúltan készül távozni, miután Yilmaz kemény szavakkal illette. Fikret felajánlja segítségét, a reptérre vezető úton gyanús dologra lesznek figyelmesek. Sevda és Demir kapcsolata rendeződni kezd, miután az asszony beköltözik a Yaman-birtokra.

Remények földje – 3. évad, 29. rész (230. epizód)

Müjgan rendreutasítja Züleyha-t a történtek után. Nazire gyanúba keveri Fikretet, miután segített elvinni Müjgan-t a reptérre. Demir rájön, hogy a Yilmaz által írt vallomás eltűnt a dolgozószobájából. Saniye egyre nehezebben tudja leplezni ellenszenvét Sevda iránt.

Remények földje – 3. évad, 30. rész (231. epizód)

Behice hazatér a kórházból, hogy otthon lábadozhasson. Gaffur váratlan dologra lel Hünkar asszony szobájában. Demir sajtótájékoztatót tart, miközben Yilmaz is a birtokra érkezik Cetinnel. Behice keresztülhúzza Gaffur tervét.

Remények földje – 3. évad, 31. rész (232. epizód)

Züleyha ledöbben, amikor meghallja a gyógyszertárban Müjgan és a gyógyszerész párbeszédét. Gaffur ostorozza magát Hatip agával történtek miatt. Behice sajtótájékoztatót tart, hogy a nyilvánosság előtt hozza gyanúba Züleyha-t. Sermin gyanakodni kezd, ezért komoly elhatározásra jut. Sevda és Saniye közt konfliktus alakul ki.

Remények földje – 3. évad, 32. rész (233. epizód)

Yilmaz feldúltan érkezik meg otthonába, miután beszéltek Zülyhaval. Saniye nehezen dolgozza fel, amiket Sevda asszony mondott neki. Behice továbbra is azon munkálkodik, hogy Züleyha-t rossz fényben tüntesse fel. Yilmaz és Fekeli aga összekülönböznek. Züleyha nehezen tudja palástolni fájdalmát Demir előtt.

Remények földje – 3. évad, 33. rész (234. epizód)

Züleyha komoly elhatározásra jut Yilmazzal szemben. Saniye hazugságon kapja Gaffur-t, ezért számonkéri a történtekért. Müjganról és Fikretről városszerte pletyka terjed. Cetin fültanúja lesz egy utcai párbeszédnek, és a dolgok nem várt fordulatot vesznek.

Remények földje -3. évad, 34. rész (235. epizód)

Demir önként kezd el nyomozni édesanyja gyilkosságának ügyében. Saniye egyre nehezebben viseli Sevda asszony jelenlétét. Yilmaz haragossá válik, miután Müjgan elmondta az igazságot a terhességével kapcsolatban.

Remények földje – 3. évad, 35. rész (236. epizód)

Fekeli aga megpróbál segíteni Müjgannak és Behice asszonynak, miután Yilmaz elküldte őket a háztól. Sermin és Füsszun a kórházba látogatnak, hogy elújságolják a birtokon hallottakat. Sevda és Züleyha gondtalanul beszélgetnek, mikor feltűnik a háznál Yilmaz, azonban Demir időközben hazatér.

Remények földje – 3. évad, 36. rész (237. epizód)

Müjgan feldúltan látogat el Fekeli házához, hogy láthassa a gyermekét. Züleyha találkozóra hívja Yilmaz-t. Rasit meglepetéssel készül Fadik számára, azonban terve nem várt fordulatot vesz. A Yaman-birtokon váratlan személy tűnik fel. Gaffur hivatalos levelet kap.

Remények földje – 3. évad, 37. rész (238. epizód)

Züleyha minden erejével próbálja kimenekíteni Kerem-Ali-t a víz sodrásából. Demir embere értesíti őt a történtekről. Yilmaz feltűnik a háznál, ahol Fekeli elszállásolta Müjgan-t és Behice-t, eközben Demir is odasiet. Fikret új lakást bérel otthonának.

Remények földje – 3. évad, 38. rész (239. epizód)

Saniye és Sevda asszony közötti feszültség nem enyhül. Gaffur kézhez kapja levelét a munkahivatalból. Fekeli aga döntést hoz Müjgan és Yilmaz kapcsolatáról. Fikret folytatja rejtélyes nyomozását.

Remények földje – 3. évad, 39. rész (240. epizód)

Gaffur hangot ad féltve őrzött titkainak. Saniye Rasitot keresi a birtokon, mikor értesül a vele történtekről, és szembesíti Sevda asszonyt. Közeleg a mavlid napja, ezért Züleyha és Yilmaz új életük megkezdésére készülnek.

Remények földje – 3. évad, 40. rész (241. epizód)

Züleyha és Yilmaz az éjszaka útnak indulnak új életük irányába. Demir furcsán érzi magát, mikor magához tér. Züleyha és Yilmaz az útjuk során váratlan akadályba ütköznek. Fekeli aga komoly döntést hoz. Saniye gyanakodni kezd álmosságuk okára.

Remények földje – 3. évad, 41. rész (242. epizód)

Fekeli, Müjgan és Demir váratlanul személyre szóló levelet kapnak Yilmaztól. Fekeli átgondolja haragját fia iránt. Demir komoly döntést hoz, aminek Sermin is fültanúja lesz.

Remények földje – 3. évad, 42. rész (243. epizód)

Züleyha és Yilmaz búcsút vesznek otthonuktól, hogy új életet kezdhessenek. Sevda és Saniye közti feszültség nem enyhül, ezért Saniye komoly lépésre szánja rá magát. Cetin és Gülten adnak új otthont Yilmaznak és Züleyhanak. Yilmaz váratlan telefonhívást kap Nazire asszonytól.

Remények földje – 3. évad, 43. rész (244. epizód)

Demir és Züleyha szemtanúja lez Yilmaz súlyos autóbalesetének. Müjgan kétségbeesetten rohan a kórházba Kerem-Alival. Fekeli váratlan telefonhívást kap. Saniye és Sevda között kiéleződik a konfliktushelyzet, ezért komoly elhatározásra jut Gaffurral.

Remények földje – 3. évad, 44. rész (245. epizód)

Fikret és Müjgan vidáman térnek haza az együtt töltött nap után, mikor Behice asszony számonkéri őket. A kórházban mindenki Yilmazért aggódik. Müjgan és Züleyha békét kötnek, ahogy Fekeli is köszönetét fejezi ki Demir számára. Saniye továbbra is neheztel Sevda asszonyra.

Remények földje – 3. évad, 45. rész (246. epizód)

Demir és Yilmaz megbocsátanak egymásnak. Yilmaz állapota miatt Demirre bízza Züleyha-t és Adnan-t. Behice Fikret autójában kutatva lát megy egy dokumentumot. Züleyha mindvégig Yilmaz mellett van, mikor váratlan fordulat következik be. Fekeli-t és a többieket éjszaka egy váratlan telefonhívás zavarja meg.

Remények földje – 3. évad, 46. rész (247. epizód)

Yilmaz halálhírére Demir, Fekeli és Müjgan is a kórházba siet, hogy búcsút vehessenek tőle. A városban mindenki a temetésre készül. Sermin szembesíti Behice-t a gyanújával. Fekeli fiaként látja vendégül Demir-t a virrasztáson.

Remények földje – 3. évad, 47. rész (248. epizód)

Züleyha fájdalma nem enyhül szerelme elvesztése után. Gaffur nagy bejelentésre készül Demir számára. Üzüm megpróbálja vigasztalni a kis Adnan-t. Züleyha döntést hoz jövőjével kapcsolatban.

Remények földje – 3. évad, 48. rész (249. epizód)

Gaffur útnak indul egy új élet reményében, azonban váratlan akadályba ütközik. Yilmaz távozásának hetedik napján a mecsetben emlékeznek meg rá. Züleyha átveszi Hünkar asszony helyét a birtokon, és nagy bejelentést tesz.

Remények földje – 3. évad, 49. rész (250. epizód)

Müjgan izgatottan várja, hogy kinevezzék a kórház új főorvosának. Züleyha átveszi Hünkar asszony szerepét a birtokon, és jótékonykodásba fognak Saniyevel. Fikret és Müjgan közös főzésbe kezdenek az éjszaka közepén.

Remények földje – 3. évad, 50. rész (251. epizód)

Züleyha segítséget kér Hünkar asszony nyomozásában egy régi ismerősétől. A kórházba megérkezik az új főorvos, Müjgan meglepetésére a helyébe lépő személy egy hölgy, Ümit. Züleyha és Demir, Sevda asszonnyal egy estre tartanak, ahova Fekeli és Fikret is hivatalos. Az összejövetelen Demir nagy bejelentést tesz. Fikret szembenéz fájdalmas múltjával.

Remények földje – 3. évad, 51. rész (252. epizód)

Demir értesül apja sírkövének megrongálásáról. Behice bejelentést tesz a női egylet előtt, eközben Nazire képtelen tovább tűrni a viselkedését. Fekeli mély szomorúságot érez, mikor úgy érzi, hogy mindent elveszített. Züleyha egyre erősebb az őt ért veszteségek után.

Remények földje – 3. évad, 52. rész (253. epizód)

A Yaman-birtokon mindenki izgatott Züleyha bejelentése után, és az esküvőre készülnek. Behice ledöbben, mikor megtudja az összeget, amit Yilmaz halála után örökölnek. Züleyha Sevda javaslatára intézkedik a földjükkel kapcsolatban. Müjgan szembe megy Behice akaratával, és segítséget kér megszorult helyzetükben.

Remények földje – 3. évad, 53. rész (254. epizód)

Müjgan felkeresi Züleyha-t, hogy tisztázzák a történteket. Demir segíti Ümitet új otthonhoz jutni. Fikret a temetőben jár, ahol kifigyelik. A Yaman-birtokon lelkesen készülődnek a rászorulók számára megtartott esküvőkre.

Remények földje – 3. évad, 54. rész (255. epizód)

A birtokon megkezdődnek az esküvők, azonban Fadik örömét egy váratlan fordulat árnyékolja be. Fekeli-t nem hagyja nyugodni amit Fikretről hallott. Züleyha meglepetéssel készül Saniye és a többiek számára. Fikret rejtélyes üzenetet hagy Demirnek.

Remények földje – 3. évad, 55. rész (256. epizód)

Züleyha elolvassa a rejtélyes levelet, amit Demir irodájában talál. Behice dühösen kel ki magából a személyzettel szemben, ezért Fekeli aga komoly elhatározásra jut. Müjgan kellemetlen helyzetbe hozza magát a főorvos és társai jelenlétében. Fekeli megpróbálja kideríteni mi állhat Fikret tette mögött.

Remények földje – 3. évad, 56. rész (257. epizód)

Züleyha-t nyugtalanítja a levél, amit Demir asztalán talált. Fikret ultimátumot ad Ümitnek tervük megvalósításának érdekében. Müjgan rossz hírrel érkezik Gültenhez.

Remények földje – 3. évad, 57. rész (258. epizód)

Züleyha gyanakvása felébred, miután Demir az éjszakát nem töltötte otthon. Gülten és Cetin kipakolnak a házból, amit Yilmaz adott nekik. Sermin és Züleyha emlékestre készül Hünkar asszony tiszteletére.

Remények földje – 3. évad, 58. rész (259. epizód)

Behice a régi erdészházhoz siet, ahol Yilmaz elrejtette vagyonát, azonban váratlan dolgoknak lesz szemtanúja. Züleyha megharagszik Müjganra, így a kórházba siet, hogy számonkérje. Ümit érzelmeket kezd el táplálni Demir iránt.

Remények földje – 3. évad, 59. rész (260. epizód)

Müjgan tisztázza Fikrettel való kapcsolatát. Behice megzsarolja Gaffur-t, hogy kéréseit teljesítse. Fekeli támogatásáról biztosítja Züleyha-t a jövőben. Demir haragra ébred Behice miatt, és összetűzésbe keveredik Gafurral. Müjgannak komoly döntést kell meghoznia.

Remények földje – 3. évad, 60. rész (261. epizód)

Fadikot váratlan meglepetés éri Rasit személyében. Züleyha és a nyomozó továbbra is próbálják kideríteni Hünkar asszony gyilkosának kilétét. Fekeli aga meglátogatja Cetin-t és Gülten-t új otthonukban. Fikret távolságtartóan kezd el viselkedni Müjgannal.

Remények földje – 3. évad, 61. rész (262. epizód)

A Yaman-birtokon feltűnik egy férfi, aki Hünkar asszony halálával kapcsolatos információkat ad át. Behice folytatja Gaffur zsarolását, aminek Saniye fültanúja lesz. Fekeli tisztázza Fikrettel a Müjgannal történteket. Saniye megelégeli Gaffur furcsa viselkedését, ezért megpróbálja szóra bírni férjét.

Remények földje – 3. évad, 62. rész (263. epizód)

Gaffur képtelen tovább magában tartani titkát. Cetin egy olyan párbeszédnek lesz fültanúja, ami teljesen feldúlja. A városban mindenki a birtokon történtekről beszél, miután Demir rárontott Behicere. Züleyha bizonytalan érzelmeiben.

Remények földje – 3. évad, 63. rész (264. epizód)

Gaffur és Saniye Demir elé járulnak, miközben Sermin is a birtokra ér. Sevda asszony egy fontos információ birtokába jut. Behice egyre nehezebb helyzetbe kerül, ezért Müjgan megpróbálja anyagilag támogatni. Züleyha iratokat kap kézhez a nyomozással kapcsolatban.

Remények földje – 3. évad, 64. rész (265. epizód)

Behice szökésre kényszerül, miután Züleyha szembesíti az információkkal, amiknek birtokába jutott. Müjgan feldúltan érkezik meg a kórházba a hírek hallatán. Züleyha Fekeli agához siet, míg Sermin Demir irodájába. Ahogy a hír elterjed, megkezdődik a hajtóvadászat Behice után.

Remények földje – 3. évad, 65. rész (266. epizód)

Demir és Züleyha a nyilvánosság előtt nyilatkozik, aminek Ümit is fültanúja lesz. Müjgan a történtek után teljesen maga alá kerül. Fikret biztosítja a támogatásáról. Züleyha egy váratlan ajándékra lesz figyelmes Demir asztalán.

Remények földje – 3. évad, 66. rész (267. epizód)

Züleyha a kórházba viszi Sevda asszonyt, hogy kivizsgálhassák rosszulléte miatt. Ümit vacsorára hivatalos a Yaman-birtokra, Züleyha a barátságába fogadja. Müjgan bűntudatot érez Behice gonosz cselekedetei miatt. Fikret meggondolatlan lépése miatt kellemetlen helyzetbe kerül. Sevda gyanakodni kezd Ümitre.

Remények földje – 3. évad, 67. rész (268. epizód)

Demir haragos, amiért hatalmas kár érte az üzemben. Fikret egyre nehezebben viseli titkának súlyát, mikor Fekeli számonkéri tettéért. Sevda megtalálja azt a rejtélyes levelet, amit Fikret korábban Züleyha autójába rejtett.

Remények földje – 3. évad, 68. rész (269. epizód)

Saniye tervet eszel ki annak érdekében, hogy Fadikot és Rasitot kibékítsék egymással. Müjgan és Ümit jobban megismerik egymást egy vacsora alkalmával. Demir válaszlépést tesz a rejtélyes levelek miatt, ezzel tovább szítva a feszültséget Fikretben. Cetin megdöbbentő dolgoknak lesz fültanúja.

Remények földje – 3. évad, 69. rész (270. epizód)

Züleyha önkéntes nyomozásba kezd, hogy kiderítse a rejtélyes levélíró kilétét. Fikret őszintén vall érzelmeiről Müjgannak. Demir titokban Ümittel tervezi a hétvégét, míg Sevda asszony és Züleyha szintén útra kelnek.

Remények földje – 3. évad, 70. rész (271. epizód)

Sevda elkeseredik, mikor megtudja, hogy korábbi szerelme életében másnak is helye lehetett. Müjgan otthonánál keresi Ümitet, mikor meglepő információhoz jut. Züleyha gyanús dolognak lesz szemtanúja, és a dolgok nem várt fordulatot vesznek.

Remények földje – 3. évad, 71. rész (272. epizód)

Sevda és Saniye Fekeli segítségét kérik, miután Züleyhanak nyoma veszett. Demir és Ümit egyre közelebb kerülnek egymáshoz az útjuk során. Fekeli emberei Cukurova szerte keresik Züleyha-t, miközben Fikret is rejtélyesen eltűnik.

Remények földje – 3. évad, 72. rész (273. epizód)

Demir értesíti a katonákat, hogy segédkezzenek Züleyha felkutatásában. Müjgan vívódik Fikret iránt érzett érzelmei miatt. Ümit nehezen viseli a mellőzöttséget, miután Demir minden figyelme Züleyha megtalálására irányul.

2022.02.22., Kedd 16:45 – 3. évad, 73. rész (274. epizód)

Züleyha állapota egyre csak javul a kórházban, azonban továbbra sem emlékszik a történtekre. Fikret újabb lépésre szánja el magát, ami a város lakói számára nagy döbbenetet okoz, Demir-t pedig felbőszíti. Ümit megtudja, hogy szomszédja látta Demirrel távozni a hétvégén.

Remények földje – 3. évad, 74. rész (275. epizód)

Gülten szembesíti Gaffur-t a birtokába jutott információval, miszerint a tudta nélkül eladta a földjét. Ümit találkozóra hívja Demir-t, hogy tisztázza a köztük lévő kapcsolatot. Fekeli felkeresi egy régi ismerősét. Müjgan kifigyeli Fikretet.

Remények földje – 3. évad, 75. rész (276. epizód)

Müjgan számonkéri Fikretet, és egy gyanús dologra lesz figyelmes. Demir nagy bejelentést tesz a Yaman Társaság nevében. Fekeli szívességet kér régi ismerősétől, Lütfiyetől. Saniye haragja nem enyhül Gaffur iránt. Fikretet továbbra is hajtja a bosszúvágy.

Remények földje – 3. évad, 76. rész (277. epizód)

Fikret neheztel Ümitre, miután az újságok Demirről és Züleyharól cikkeznek. Saniye továbbra is képtelen megbocsátani Gaffurnak a történtek után. Ümit vacsorára hívja Demir-t, hogy tisztázhassák kapcsolatukat. Fikret alapos tervvel előkészítve igyekszik megakadályozni az első szállítmányok célba érését.

Remények földje – 3. évad, 77. rész (278. epizód)

Fikret dühös, miután a terve meghiúsult. Züleyha felkeresi Fekeli agát, hogy kétségeiről beszéljen vele. Demir tisztázza kapcsolatukat Ümittel, eközben nagy lépésre készül új élete irányába. Gaffur menedéket keres magának, miután Saniye elküldte őt a villától.

Remények földje – 3. évad, 78. rész (279. epizód)

Demir és Züleyha boldogsága határtalan, miközben Ümit nehezen tudja elfogadni a történteket. Fikret és Lütfiye asszony fültanúja lesz Sermin és barátai szóbeszédjének. Demir egy üzleti megbeszélésre kap meghívást, azonban a dolgok nem várt fordulatot vesznek.

Remények földje – 3. évad, 79. rész (280. epizód)

Demir feldúltan ér haza, miután konfliktusba került az este folyamán. Züleyha bosszút forral a férfi ellen, aminek hamar híre megy. Ümitet nagy lépésre sarkallja a mellőzöttség érzése. Fikret nehezen viseli Müjgan távolságtartását.

Remények földje – 3. évad, 80. rész (281. epizód)

Sevda gyanakodni kezd, miután Demir nem érkezett haza az éjszaka folyamán. Fadik és Rasit fotózásra mennek Sermin javaslatára. Demir döntéshelyzetbe kerül. Ümit és Sevda asszony között a feszültség tovább fokozódik. Lütfiye asszony gyanús dolognak lesz szemtanúja.

Remények földje – 3. évad, 81. rész (282. epizód)

Demir nyomozásba kezd, és váratlan információról szerez tudomást. Füssun és Sermin Lüftiye asszony új kisházában vendégeskedik, ahol különböző történetekről mesélnek az asszonynak. A városban mindenki a robbantási kísérletről beszél, Fekeli gyanút fog.

Remények földje – 3. évad, 82. rész (283. epizód)

Fekeli rossz állapotba kerül, eközben Fikret nagy bejelentést tesz az újság hasábján keresztül. A hírek hamar terjednek a városban, Demir pedig felbőszül. Cetin és Fikret között feszült helyzet alakul ki. Züleyha gyanús beszélgetés fültanúja lesz, ezért kockázatos lépésre szánja el magát. Fikret komoly döntést hoz.

Remények földje – 3. évad, 83. rész (284. epizód)

Fikret útnak indul Németországba, azonban Demir újabb lépést tesz, ami felbőszíti. Müjgan megpróbálja jobb belátásra bírni a férfit. Lütfiye kialakult feszültségétől próbálja óvni a lábadozó Fekeli agát.

Remények földje – 3. évad, 84. rész (285. epizód)

Müjgan becsempészi Ümit karkötőjét Demir autójába, azonban illetéktelen kézbe kerül. Sevda asszony szomorú, miután úgy érzi, hogy csalódott egykori szerelmében, Adnanban. Gaffur kellemetlen helyzetbe kerül önfejűsége miatt. Gülten őszintén vall Fadiknak bánatáról, azonban ennek más is fültanúja lesz.

Remények földje – 3. évad, 85. rész (286. epizód)

Demir tisztázza Ümittel a kapcsolatukat. Gaffur szorító helyzetbe kerül, miután Gülten úgy dönt, hogy őszintén vall tetteiről. Ümitet otthonában váratlan meglepetés éri. Demir gyanús telefonhívást kap az este, ezért váratlanul elviharzik.

Remények földje – 3. évad, 86. rész (287. epizód)

Gaffur megdöbbenve szembesül a ténnyel, hogy száműzetésbe került a birtokról. Ümitben kétségek ébrednek Fikrettel eltervezett tettük után. A Yaman-birtokra rejtélyes borítékot kézbesít a postás. Sevda múltjának egy fájó emlékével szembesül.

Remények földje – 3. évad, 87. rész (288. epizód)

Sevda rossz állapotba kerül, miután megpróbálja tisztázni a múltban történteket Ümittel. Fekeli gyanakvása miatt nyomozni kezd Fikret után. Ümit találkozóra hívja Demir-t, hogy jobb színben tüntesse fel magát a férfi előtt. Gaffur megpróbál érvényesülni a birtokon kívül.

Remények földje – 3. évad, 88. rész (289. epizód)

Fikret gyanakvóvá válik Ümit viselkedése miatt. A birtokon lelkesen készülődnek a kis Adnan születésnapjára. Gaffur nehezen talál nyugalmat és menedékhelyet magának az este során, ezért váratlan események sorozatának esik áldozatául. Fikret az éj leple alatt további bosszúságokon munkálkodik. Adnan születésnapi rendezvénye váratlan véget ér. Demir és Fekeli között feszült viszály alakul ki.

Remények földje – 3. évad, 89. rész (290. epizód)

A városban mindenki Fekeli és Demir közt történtekről beszél, aminek Züleyha is fültanúja lesz. Fikret nehezen tudja türtőztetni magát a hírek hallatán. Ümit kellemetlen helyzetbe kerül, miután átadta a fotókat tartalmaz borítékot Demirnek. Gaffur átmenetileg visszatér a birtokra.

Remények földje –  3. évad, 90. rész (291. epizód)

Müjgan felkeresi Fikretet a történtek után. Demir-t kínozza a lelkiismerete. Sevda asszony kockázatos dologra készül. Gaffur jó hírt kap a birtokon. Lütfiye megpróbálja jobb belátásra bírni Fikretet.

Remények földje – 3. évad, 91. rész (292. epizód)

Rasit és Fadik hosszas várakozás után összekötik az életüket. A birtokon ünneplik az ifjú párt, egy váratlan esemény azonban félbeszakítja az összejövetelt. Züleyha-t rejtélyes rosszullétek gyötrik, amire Sermin is felfigyel. Fikret megpróbál vezekelni Fekeli aga előtt a történtek után. Müjgan fültanúja lesz Sermin és Füsszun beszélgetésének a kórházi folyosón.

Remények földje – 3. évad, 92. rész (293. epizód)

Züleyha-t kórházba szállítják a balesete után. Sermin rejtélyes borítékot talál Ümit asztalán. A gyanú Fikretre irányul, ezért Fekelinek fontos döntést kell meghoznia.

Remények földje – 3. évad, 93. rész (294. epizód)

Sermin önkéntes nyomozásba kezd, hogy kiderítse Ümit titkát. Azize asszony kellemetlen helyzetbe hozza Züleyha-t. Gülten felkavaró párbeszédnek lesz fültanúja. Müjgan megpróbálja jobb belátásra bírni Fikretet.

Remények földje – 3. évad, 94. rész (295. epizód)

Ümit döntésre kényszeríti Sevda asszonyt, ezzel bonyodalmat okozva Demir és Züleyha között. Lütfiye megosztja Fekeli agával gyanúját. Demir féltékenysége egyre inkább eluralkodik.

Remények földje – 3. évad, 95. rész (296. epizód)

Ümit és Fikret folytatják tervüket Demir és Züleyha szétválasztására. Gülten kétségeiről beszél Sevda asszonynak, aminek más is fültanúja lesz. Fikret nagy bejelentésre készül.

Remények földje – 3. évad, 96. rész (297. epizód)

Fekeli komoly döntést hoz, és felkeresi Demir-t, hogy figyelmeztesse. Fikret és Ümit között feszültség alakul ki, miután Müjgan elújságolja, hogy elhagyni készülnek a várost. Sermin és Füsszun elhatározásra jut, ezért meglátogatják Ümitet, azonban tervük nem a várt szerint alakul. Züleyha és Fadik megpróbálják kideríteni az igazságot Rasitról.

Remények földje – 3. évad, 97. rész (298. epizód)

Demir-t elszállítja a katonaság, Sevda asszony eközben kétségbeesve siet a kórházba, hogy Ümit mellett lehessen. Lütfiye megdöbbenve tapasztalja, hogy Müjgan és Kerem-Ali nyomtalanul eltűntek. Züleyha számára sok megválaszolatlan kérdés marad.

Remények földje – 3. évad, 98. rész (299. epizód)

Demir tárgyalása megkezdődik, Züleyha izgatottan várja a fejleményeket. Eközben Sevda asszony a kórházban aggódik lányáért, Ümitért. Müjgan visszatér a városba, Firket új tervet eszel ki. A tárgyalást váratlanul félbeszakítják.

Remények földje – 3. évad, 99. rész (300. epizód)

Lütfiye asszony aggódik Fikret miatt, ezért úgy dönt, hogy titokban felkeresi. Sermin látogatást tesz a birtokon, és kellemetlen helyzetbe hozza Sevda-t. Züleyha Sadi segítségével megpróbálja kideríteni az igazságot Demirről.

Remények földje – 3. évad, 100. rész (301. epizód)

Fikret komoly elhatározásra jut. Fadiknak rossz előérzete van a jövőjüket illetőleg. Züleyha magához tér a szállodában, és úgy dönt, hogy Fikret utáni nyomozás közben hazatér. A birtok nyugalmát váratlan események forgatják el.

Remények földje – 3. évad, 101. rész (302. epizód)

Fikret kedvezőtlen híreket kap Lütfiye asszonytól és Fekelitől, miközben Demir távozhat a börtönből. A birtokon feltűnik egy gyanús férfi, és megpróbál Gaffur jóhiszeműségére hatni. Müjgan találkozóra hívja Züleyha-t, hogy információkat adjon át.

Remények földje – 3. évad, 102. rész (303. epizód)

Sermin egy magánbeszélgetés fültanúja lesz, amit rögtön el is újságol Füsszunnak. Ümit és Fikret fogadalmat tesznek egymásnak. Müjgan és Züleyha nehéz döntést hoz csalódottságukban.

Remények földje – 3. évad, 103. rész (304. epizód)

Müjgan nagy lépést tesz új élete felé, és felmond a kórházban. Züleyha Gülten és Cetin segítségét kéri terve megvalósításához. Fikret komoly elhatározásra jut Müjgannal kapcsolatban. Sevda asszony gyanakodni kezd Züleyhara.

Remények földje – 3. évad, 104. rész (305. epizód)

A városban mindenki megrendül a repülőgép-szerencsétlenség hírére. Züleyha komoly elhatározásra jut, miközben Demir megpróbálja megakadályozni tervében. Saniye visszatér a birtokra, haragja Gaffur iránt mit sem enyhült.

Remények földje – 3. évad, 105. rész (306. epizód)

Sevda asszony rejtélyes üzenetet kap, ezért elhatározza, hogy minden követ megmozgat, hogy megtalálja Züleyha-t. Fikret ajánlatot tesz Fekelinek. Ümit szerelmi csalódása nem enyhül, ezért újabb tervet eszel ki, hogy Demir-t megpróbálja visszacsábítani.

Remények földje – 3. évad, 106. rész (307. epizód)

Demir végzetes lépést készül megtenni mikor felkeresi Ümitet. A birtokra váratlanul a katonaság emberei érkeznek. Sermin megdöbben mikor egy rég nem látott személy visszatér az életébe.

Remények földje – 3. évad, 107. rész (308. epizód)

Betül tervet eszel ki, hogy Ümitet közelebbről megismerje. Saniye gyanakodni kezd Cumalira mikor meglátja, hogy Üzümmel beszélget. Demir nem várt hírt kap a cégnél. Züleyha megpróbálja jóvá tenni korábban hozott döntését.

Remények földje – 3. évad, 108. rész (309. epizód)

Züleyha és Demir emlékesetet tartanak Hünkar asszony tiszteletére. Sermin egy gyanús nyomra bukkan Züleyha szobájában. Ümit nem adja fel, így továbbra is ostromolja Demir-t. Sevda asszony aggodalma nem csitul.

Remények földje – 3. évad, 109. rész (310. epizód)

Ümit váratlanul veszélyes helyzetbe kerül, mikor Demir emberei akarják kézre keríteni. Betül-t egyre inkább a bosszúvágy hajtja, ezért komoly lépést tesz. Sevda asszony egy bizalmasától kér segítséget.

Remények földje – 3. évad, 110. rész (311. epizód)

Sermin és Betül terve megvalósulni látszik, azonban Sevda továbbra is próbálja Ümitet menteni. Züleyha-t folyamatos csalódások érik, ezért Demir komoly döntést hoz a birtokon. Saniye egyre inkább gyanakodik Cumalira, miután Üzümmel látta.

Remények földje – 3. évad, 111. rész (312. epizód)

Ümit továbbra is meg akar szökni Demir elől. Kerem-Ali váratlanul megbetegszik, ami nagyon megviseli Fikretet. Betül és Sermin folytatja a cselszövését. Sevda feldúltan megjelenik a birtok kapujában.

Remények földje – 3. évad, 112. rész (313. epizód)

A kórházban Kerem-Ali életéért küzdenek. A történtek felkavarják Fikretet, Fekeli-t és Lütfiye-t. Sevda kockázatos lépésre szánja rá magát. Saniye Üzüm védelmére kel Cumalival szemben. Ümit terve nem várt fordulatot vesz.

Remények földje – 3. évad, 113. rész (314. epizód)

Demir-t kínozzák az emlékképek, miután Sevda-t lövés érte. Züleyha gyanakodni kezd furcsa viselkedésére, és az áruló jelekre. Fekeli nem adja fel a küzdelmet Kerem-Ali felügyeletéért, azonban hosszú útra indul, hogy ügyvéddel tárgyaljon. Cetin úgy dönt, hogy elkíséri, azonban az útjuk nem indul zökkenőmentesen.

Remények földje – 3. évad, 114. rész (315. epizód)

Demir nehéz titkot cipel, amit a feleségével sem oszt meg. Kerem-Ali jövője továbbra is bizonytalan. Cumali felborítja Gaffur és családja életét. A katonaság ismét a villába érkezik.

Remények földje – 3. évad, 115. rész (316. epizód)

Demir találkozóra hívja Fikretet, hogy tisztázza a köztük lévő konfliktusokat. Fekeli-t kínozza a lelkiismerete, ezért komoly döntést kell meghoznia. A birtokon kialakuló békét egy váratlan személy felbukkanása zavarja meg.

Remények földje –  3. évad, 116. rész (317. epizód)

Fikret tiszteletét teszi a balesetben elhunyt férfi temetésén, és gyanús párbeszédnek lesz fültanúja. Züleyha megpróbálja támogatni Demir-t, azonban Ümit hajthatatlan. Az erdőben holttestet találnak, ezért vizsgálat indul. Demir nagy bejelentésre készül a cég dolgozói előtt.

Remények földje – 3. évad, 117. rész (318. epizód)

Betül egy szerencsés fordulatot követően a Yaman Holding vezetőjeként találja magát. Sermin asszony továbbra is Ümit gondját viseli. Demir-t hatalmas családi tragédia éri, Fikrettel együtt próbálják megoldani a kialakult helyzetet.

Remények földje –  3. évad, 118. rész (319. epizód)

évadzáró epizód

Rejtélyes telefonáló segíti Züleyha-t eljuttatni lányához, Leylahoz.

Katonaság emberei jelennek meg a birtokon, hogy Demir-t előállítsák.

Sermin árulkodó nyomra bukkan a hálószobájában, ahol Ümit vendégeskedik.

Fikret minden követ megmozgat, hogy segítsen Demirnek, miután veszélyben érzi családját.

Remények földje – 4. évad, 1. rész (320. epizód)

Demir eltűnése nagy port kavar Cukurovában. Szárnyra kap a pletyka, hogy Demir saját maga szervezett támadást a villa ellen. Züleyhára és Fikretre pedig a gyanú árnyéka vetül, a hatóságok úgy vélik ők segítették Demir szökését. Eközben már gyülekeznek a sötét fellegek, új ellenség van a láthatáron, aki bármire képes, hogy bosszúját beteljesítse.

Remények földje – 4. évad, 2. rész (321. epizód)

Fekeli kéréssel fordul a börtönigazgatóhoz, miután értesült a birtokot ért támadásról. Fikret minden követ megmozgat, hogy megtalálja féltestvérét. Hakan, Demir régi üzlettársa bosszúra esküszik, miután megtudja, hogy a bátya haláláért ki a felelős. Zülyha váratlan telefonhívást kap a kórházból.

Remények földje – 4. évad, 3. rész (322. epizód)

Fekeli aga aggódva várja Züleyha-t, miközben azonosítja a holttestet a kórházban. Hakan emberei feltérképezik Cukurovát. Betül felajánlja, hogy elmegy Kerem-Aliért az aga házába, azonban váratlanul megzavarják. Az éjszaka folyamán Adnannak nyoma veszik, Züleyha pedig meggondolatlan lépésre szánja rá magát.

Remények földje – 4. évad, 4. rész (323. epizód)

Züleyha kétségbeesik a történtek után, ezért Fekeli aga és Fikret segítségét kéri, mit sem sejtve arról, hogy az esetnek más is szemtanúja volt. Lütfiye megpróbálja megtudni a kis Adnantól, hogy kit rejthet elrablójának személye. Hakan szemtanúja lesz, mikor Züleyha-t a városban váratlanul kirabolják.

Remények földje – 4. évad, 5. rész (325. epizód)

Fikret hírt kap Ümitről, Züleyha magát ostorozza a történtekért. Betül a cégnél megpróbál további információkat szerezni a részesedéséhez. Lütfiye asszony kellemetlen párbeszédnek lesz fültanúja Züleyharól és Ümitről.

Remények földje – 4. évad, 6. rész (326. epizód)

Züleyha Demir iránt érzett hiánya egyre csak nő, Sadi bácsi látogatóba érkezik a birtokra. Betül autója váratlanul meghibásodik, ezért kénytelen segítséget kérni. Saniye és Gaffur segítenek Üzümnek felkeresni édesapja sírhelyét. A cégnél vezetői megbeszélésre készülnek, mikor váratlan személy tűnik fel.

Remények földje – 4. évad, 7. rész (327. epizód)

Betül és Züleyha megdöbbenve szembesül az új részvényes személyével, Hakan álnéven mutatkozik be. Sermin úgy érzi, hogy a vagyonuk veszélyben van, ezért megjegyzéseivel felbőszíti Saniye-t és Lütfiye-t. Fikret gyanakvó az új résztulajdonos személyével kapcsolatban, aminek hangot is ad. Az újságban egy kecsegtető hirdetést látva, Gaffur komoly döntést hoz.

Remények földje –  4. évad, 8. rész (328. epizód)

Gaffur nagy reményekkel kezd új munkahelyén, azonban tervei nem a várt szerint alakulnak. Hakan folytatja hadműveletét annak érdekében, hogy a helyiek minél inkább befogadják a közösségükbe. Cetint-t nyomasztja a Fikretről és Züleyharól szóló pletyka, aminek hangot is ad.

Remények földje – 4. évad, 9. rész (329. epizód)

Hakan feldúlt miután Fekeli agával találkozott, ezért Abdulkadir felajánlja, hogy segít végérvényesen bosszút állni rajta. Fikret és Betül egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek egymással. Züleyha váratlan levelet kap a birtokra. Fekeli aga vacsorázni invitálja Mehmetet Züleyha, Fikret és Betül társaságában, hogy jobban megismerjék a személyét. Hakan olyan információkról szerez tudomást, amik nagy hatással lesznek rá.

Remények földje – 4. évad, 10. rész (329. epizód)

Züleyha reménnyel teli, miután üzenetet kapott. Betül és Abdulkadir célja, hogy Züleyha-t sikeresen megvezessék. Fikret és Cetin útnak indulnak, hogy felkutassák Demir-t. Hakan úgy dönt, hogy anyagilag segíti a jótékonysági ceremóniát, amin Lütfiye asszony és Züleyha is sokat dolgozik. Sermin felbőszíti Saniye-t.

Remények földje – 4. évad, 11. rész (330. epizód)

Abdulkadir tanácsára Betül taktikát vált Ercannal szemben. Sermin-t egy véletlennek tűnő baleset éri. A birtokon Lütfiye asszony szervezésében nagy ünnepségre készülnek, ahova Hakan is hivatalos, mint Mehmet. Fikret és Cetin fáraszthatatlanul nyomoz Demir után.

Remények földje – 4. évad, 12. rész (331. epizód)

Lütfiye fültanúja lesz róluk szóló pletykának, ezért arra kéri Fekeli agát, hogy mielőbb hagyják el a villát. Fikret és Cetin tovább folytatják a keresést Demir után, azonban megdöbbentő dologra jönnek rá. Fekeliben kételyeket ébreszt egyik üzlettársa Mehmet személyét illetőleg.

Remények földje – 4. évad, 13. rész (332. epizód)

Lütfiye asszonyt rossz érzések kínozzák, miután Fekeli agáról nincs híre. Fikret az ügyész segítségét kéri, azonban hamar felbőszül, mikor megkérdőjelezik Demir eltűnésének valódiságát. Züleyha egy hivatalos vacsorán kell részt vegyen, mikor váratlanul rossz hírt kap.

Remények földje – 4. évad, 14. rész (333. epizód)

Fekeli agát sokan kísérik el utolsó útjára, a birtokon pedig búcsúztatót tartanak. Lütfiye asszony vigasztalhatatlan a történtek miatt, azonban gyanakodni kezd Fekeli halálának körülménye miatt. Gondolatait megosztja Züleyhával is, aki szintén furcsának találja a sok titkot, ami körülveszi. Betül folytatja taktikáját, és megpróbál jobban beépülni a Yaman-birtokon.

Remények földje – 4. évad, 59. rész (378. epizód)

Züleyha és Gaffur megfigyelik Abdulkadir-t. Fikret meglepő és kockázatos lépésre szánja el magát. Lütfiye asszony elismerő felkérést kap. Züleyha megpróbálja enyhíteni Üzüm fájdalmát, így délutáni programra mennek, amit azonban váratlan esemény szakít félbe.

Remények földje – 4. évad, 60. rész (379. epizód)

Züleyha számonkéri Colak agát a nyilvánosság előtt. Sermin és Füsszun elutaznak, Betül egyedül marad, mikor váratlan vendége érkezik. Fikret, Hakan és Cetin a kunyhóknál segítenek helyreállítani a rendet, mikor Colag aga emberei ismét feltűnnek.

Remények földje 4. évad, 61. rész (380. epizód)

Remények földje -4. évad, 62. rész (381. epizód)

Lütfiye aggódni kezd, miután nem találja otthon Züleyha-t az éjszaka. Hakan igyekszik gondját viselni a történtek után. Colak aga összeomlik fia halálát követően, Sermin és Füsszun egymással versengve igyekeznek részvétüket kifejteni számára. Fikret úgy érzi, hogy ismét Hakan áll nyerésre Züleyha szívéért vívott harcban.

Remények földje – 4. évad, 63. rész (382. epizód)

Fikret úgy dönt, hogy őszintén beszél Züleyhának érzéseiről. Betül felkelti Colak aga figyelmét, így szövetséget ajánl neki, azonban Vahap nehezen tudja leplezni nemtetszését. Lütfiye asszony egy teljesen új területen próbálhatja ki magát Cukurova városában. Cevriye és Gaffur megismerkedése nem indul zökkenőmentesen.

Szólj hozzá!

Remények földje 4. évad 63. rész magyarul videa

Remények földje 4. évad 57. rész magyarul indavideo