1

Rúzsa Magdi így közölte a jó hír: “Leírhatatlan az örömöm! “

Hirdetés

A Máté Péter-díjat kapott Rúzsa Magdolna. Az énekesnő a hivatalos oldalán mondott köszönetet a rangos elismerésért.

Bővült az állami művészeti középdíjak sora: az első Máté Péter-díjat a könnyűzenei és dzsesszművészek elismerésére a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adták át.

A Máté Péter-díj emlékéremmel, oklevéllel, pénzjutalommal (ez az illetményalap harmincszorosa, jelenleg mintegy 1,16 millió forint) és nyugdíj-hozzájárulással jár, utóbbi a Magyar Művészeti Akadémiától. A Máté Péter-díj nyerteseiről egy öttagú, négyéves mandátumot kapott bizottság dönt, ebben Frenreisz Károly Kossuth-díjas rockzenész; Horváth Gergely rádiós szerkesztő, Zsoldos Béla dzsesszzenész, a Zeneakadémia dzsessz tanszékének docense; Tóth Tibor, a Music Hungary főtitkára, valamint a Magyar Művészeti Akadémia egy későbbiekben megnevezett delegáltja kapott helyet.

Rúzsa Magdi: “Nagyon boldog vagyok”

Az elismerésben idén három zenész részesült: Rúzsa Magdolna, Berki Tamás és Caramel.

“Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Máté Péter-díj!
Olyan nagyon boldog vagyok!” – írta Magdi a díj kapcsán született második bejegyzésében.

1

“Leírhatatlan az örömöm!
Ma először életemben az ORSZÁG LEGNAGYOBBJAI, olyan emberek körében, akiket gyerekkorom óta tisztelek és becsülök, egyszercsak kimondták az én nevemet is.
Hálás vagyok, hogy volt hitem és felültem arra a vonatra és elindultam a vágyaim felé. Ki merem mondani, hogy most először igazán büszke vagyok magamra. Köszönöm nektek is, akik a kezdetektől hisztek bennem. Köszönöm, hogy vagytok nekem!!!Szép ez a mai nap! Boldog vagyok!” – írta korábban a Máté Péter-díjas előadó.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super