in

Shazam az istenek haragja teljes film magyar felirattal

Shazam az istenek haragja teljes film magyar felirattal

Shazam! Az istene haragja – Shazam! Fury of the Gods

amerikai fantasy-akció-vígjáték, 2023, 130 perc

Tartalom:

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént.

Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek.

Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek. A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

A Shazam! az első rész hatalmas sikere után ott folytatja, ahol abbahagyta: kihasználja a szuperhőssé alakuló kamaszhősben lévő összes poént, és miközben nagyon jó a humora, igazi, látványos szuperhősfilmként is megállja a helyét.

Főszereplők: Zachary Levi, Helen Mirren, Lucy Liu, Adam Brody, Djimon Hounsou, Asher Angel. Zene: Christophe Beck. Operatőr: Pados Gyula Látvány: Paul Kirby. Írta: Bill Parker, C.C Beck, Henry Gayden, Chris Morgan. Rendezte: David F. Sandberg

A teljes film az alábbi linkeken nézhető:

LINK 1LINK 2

Shazam az istenek haragja teljes film magyar felirattal

Szólj hozzá!

Shazam 2 teljes film magyar felirattal

Shazam az istenek haragja teljes film magyarul indavideo