in

Survivor 2021 versenyző – Catherine Dederick

Survivor 2021 versenyző – Catherine Dederick.

Életkor: 24

Foglalkozás: rapper

Magasság: I’m 159cm but my mouth is 6 foot😂 (159 cm vagyok, de a szám sokkal nagyobb 😂)

Testsúly: In my head I’d love to think 50kg but I’m 58kg😂 (Szeretném azt hinni, hogy csak 50 kg vagyok, de a valóságban 58 kg 😂)

Van párkapcsolatod? Yes, still going strong (Igen, egy erős párkapcsolatban élek)

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 10

Van valamilyen fóbiád? Still crocodiles… (A krokodilok…)

Mi a legjobb tulajdonságod? I’d like to think that being a clown and not taking life or myself too seriously is one. But also being a good friend. (Szeretném azt gondolni, hogy az, hogy egy igazi bohóc vagyok, és nem veszem túl komolyan sem az életet, sem magamat.)

Milyen rossz szokásaid vannak? I can get angry real quick and just explode on people. A fire cracker. And when I get to that point of seeing red, I can say the lowest and cruelest things, even if I dont mean them. (Hamar begurulok és egyszercsak felrobbanok, mint egy petárda. Amikor ideges vagyok, kegyetlen dolgokat tudok mondani, még akkor is, ha nem gondolom komolyan.)

Miért jelentkeztél a műsorba? I’ve had a lot of people put me down over the years and tell me I’m weak, and I’m nothing without the material things around me. And for a second, I started to believe them. So I did this to prove to myself those around me, that I am the strong woman my mother raised. (Rengeteg ember próbált meg lehúzni az évek során, akik gyengének tartottak. Olyannak, aki mit sem ér az anyagiak nélkül. Egy pillanatra én magam is elhittem ezt. Azért jelentkeztem, hogy bebizonyítsam magamnak és nekik, hogy az édesanyám egy erős nőt nevelt.)</em

Bővebb – https://rtl.hu/rtlklub/survivor/catherine-dederick-celeb-versenyzo-adatlap

Szólj hozzá!

Lampak.hu akció – Nyári lámpa akciók akár 70% -os kedvezménnyel

Survivor 2021 versenyző – Széphalmi Júlia