in

Testvérek 1. évad 35. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 35. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 1. évad 35. rész tartalom

A video egyelőre nem érhető el a videa oldalán

2022.12.05., Hétfő 15:40 – 1. évad, 35. rész

Asiye megkéri Ömer-t, hogy töltsék együtt a születésnapjukat, azonban Aysenak egész más tervei vannak. Doruk titokban meglepetéssel készül Asiyenek. Kadir megpróbálja jobb belátásra bírni testvérét. Tolga és Berk meglátnak egy fotót az interneten Süsen, Harika, Ayse és Ömer ünnepléséről, ezért komoly elhatározásra jutnak.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Az érzelmek tengerén 2. évad 80. rész magyarul videa – nézd vissza online

A sziget meséje 69. rész videa – nézd meg online!