in

Testvérek 1. évad 52. rész videa – tartalom, nézd meg online

Testvérek 1. évad 52. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 1. évad 52. rész tartalom

2023.01.04., Szerda 15:40 – 1. évad, 52. rész

Aybike megpróbálja meggyőzni Asiye-t, hogy vállalják el az éjszakai felszolgálói munkát. Harika kárörvendő, miután az iskolában bizottsági megbeszélést tartanak Ömer ügyével kapcsolatban. Akif elhiteti Suzannal, hogy a vállalat anyagi biztonsága nagy bajba került. Talya és Mazlum egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek egymással.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Válaszutak 1. évad 66. rész videa – tartalom, nézd meg online

Egy Törőcsik Mari előadás, amit sokan megkönnyeznek