in

Trendmaker visszaküldés – Infók itt!

Trendmaker visszaküldés – Infók itt!

Ki szeretném cserélni az adott terméket másikra, mit tegyek?

Termékcsere:
1. Rendeld meg amit szeretnél helyette.
2. Írj utána egy e-mailt, küld el a megrendelések számát és levonjuk a cserélni kívánt termék árát.
3. A nálad levő terméket postai csomagként (utánvét vagy portó nélkül) küld vissza a címünkre: 1115,Budapest, Bartók B.út 152/H) Csatold emailben a feladóvevényt. Ha személyesen hoznád be, akkor személyes átvéttel rendeld meg a cserét, értesítünk ha megékezett a cseredarab.

Élnék a 14 napon belüli elállási jogommal , hogy tehetem ezt meg?

Mindig jelezd e-mailben, hogy visszaküldöd a terméket az [email protected] címen, külön kézzel aláírt nyilatkozat nem szükséges.

Küld vissza postai csomagként (utánvét vagy portó nélkül) az 1115,Budapest, Bartók B.út 152/H címre és küldj egy bankszámlaszámot E-MAILBEN (ne papír alapon, mert elkeveredhet, elírható). Erre visszautaljuk az összeget az áru visszaérkezését követő 14 napon belül. A bankszámlaszámmal együtt írd meg a megrendelésszámot és hogy melyik terméket/termékeket küldöd vissza. Ha lehetséges, akkor csatold emailben a feladóvevényt. Sajnáljuk, reméljük lesz még sikeresebb üzletünk is! Bármely termékünk árából 10% kedvezményt kapsz, az “xxx” kuponkód használatával. A tőlünk kapott számla másolatát minden esetben helyezd a visszaküldött áru mellé!

Az elállással érintett termék utánvétellel NEM küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni!

Trendmaker visszaküldés – Infók itt!

Szólj hozzá!

Pénzt vagy éveket 4. évad 6 rész: PSG Ogli7 is játszott

Ez az Éjjel nappal Budapest Tekla igazi neve