A víg özvegy a Budapesti Operettszínházban – képek a premierről

Hirdetés

Március 30-án bemutatták A víg özvegyet a Budapesti Operettszínházban – képek a premierről.

Az előadás címszerepében Fischl Mónika és Bordás Barbara látható. Daniló grófot Homonnay Zsolt és Dolhai Attila formálja meg, a másik szerelmes párt, Valenciennet és Rosillont Lukács Anita és Vadász Zsolt, illetve Zábrádi Annamária és Boncsér Gergely kelti életre, Zéta Mirkó nagykövet bőrébe Földes Tamás és Ottlik Ádám bújik, Nyegusként Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Laki Péter csillogtathatja meg komikusi vénáját. Mellettük ott vannak még olyan nagynevű művészek, mint Oszvald Marika, Frankó Tünde, Vásári Mónika, Csere László vagy Faragó András.

A dúsgazdag özvegy, Glavári Hanna, és a lump szívtipró Daniló gróf Párizsban játszódó szerelmi történetében néha ugyan nehéz eldönteni, hogy kinek a szíve kiért dobog, ám az előadás végére garantáltan minden a helyére kerül.

A váratlan fordulatokat bódító melódiák kísérik, a zenei vezető Makláry László. Rajta kívül Dinyés Dániel, a színház év elején szerződött új, első karmestere vezényel, a látványos koreográfiákat Lőcsei Jenő jegyzi. A díszlet Cziegler Balázs, a jelmez Tihanyi Ildi munkája.

Lapozz, összeállításunk a következő oldalon folytatódik! 

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super