in ,

20 kínos baki a Szomszédok sorozatból

Hirdetés

Legendás sorozatok rovatunkban most a Szomszédok epizódjaiban előfordult hibákkal foglalkozunk. A wikipédia összeállításából szemezgettünk.

A 2. részben Alma idegenvezetése közben a városnéző busz körbe-körbe megy a Roosevelt téren, a buszban ülő statiszták mindent filmeznek, csak az ablakon kifelé nem.

A 4. részben Takácsék busszal Ózdra utaznak. A buszállomás előtt bolygó ajtós Ikarus 260-ason utaznak, de a következő snittben már kifelé nyíló ajtós buszról szállnak le.

**

A 41. fejezetben a repülőgépen rosszul lesz az egyik utas. Az egyik utaskísérő tudatja ezt a többi utassal, és megkérdezi, van-e orvos a repülőn, de csak magyarul. A kapitány magyarul és angolul is bemondja, hogy kényszerleszállást kell végrehajtani.

Szelényi János, miután lábon lőtték, lábadozni kezd, és eleinte (75. epizód) a bal lábát teszi fel (pihentetni), majd a következő epizódban (76. epizód) a jobb lábát, a 77. epizódban pedig újra a balt.

**

Több epizódban pl. 182., 184., 194., látszik az üvegmatricán, hogy Alma kocsmája 0-24 van nyitva, ennek ellenére több másik epizódban van olyan jelenet, hogy este zárják a presszót és mennek haza. Pl. a 184. epizódban a főnök számolja a pénzt záróra után, vagy a 182. epizódban leoltják a villanyt, kívülről bezárják a bejáratot, és már az utcán fegyverrel kirabolják Almáékat.

MÉG folytatjuk – íme a Szomszédok bakik második része

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség reggel közölte – a személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt 

Elhunyt Szabó László kézilabdázó