in

Timestore visszaküldés – Infók itt!

Timestore visszaküldés – Infók itt!

A fogyasztót megilleti az a jog, hogy a vásárlástól elálljon (a termék visszaküldése) a Magyar Köztársaság érvényes jogszabályaival összhangban. Az árut, melyet a www.timestore.hu weboldalain vásárolt, a vevő visszaküldheti az átvételétől számított 30 napon belül. A vevő által kitöltött elállási nyilatkozat kézbesítése után a vevőnek a termék teljes vételára, amely az adásvételi szerződéstől való elállás tárgyává vált, visszajár. A vételárat az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül átutaljuk a vevő számlájára.

1) A visszaküldendő terméket küldje csomagban, vagy levélküldeményben (nem utánvéttel) posta útján vagy futárral a következő címre: Packeta (91198700 TimeStore.hu) VALPEX s.r.o., Ezred utca B2/11, 1044 Budapest, Magyarország

Ez egy csomagpont, innen a küldemény a cégünk székhelyébe indul tovább. A csomag megérkezéséről értesítjük és kérését azonnal ügyintézzük.

2) töltse le és nyomtassa ki az elállási nyilatkozatot:

Elállás a távolban kötött adásvételi szerződéstől
Kérjük a nyilatkozatban az összes kék mezőt töltse ki, tehát:

1. Név és vezetéknév, cím és kapcsolat (a tulajdonos és a számlán feltüntetett megrendelő, neve és vezetékneve egyaránt, abban az esetben ha nem azonos)

2. A megrendelés száma (az átutalás egyedi azonosítója)

3. A termék átvételének dátuma

4. Számla száma (a termékkel együtt kézbesítettük)

5. Válasszon egy opciót, az összes megrendelt terméket, vagy csak egy részét kívánja visszaküldeni (ha csak egy részét, kérjük, a mezőbe írja be a termék kódját a számláról, például. Casio GA-100-1A1ER)

6. Visszafizetendő összeg (a termék, vagy termékek ára, amelyeket vissza kíván küldeni)

7. Számlaszám IBAN formátumban (erre a számlára küldjük a visszaküldött áru vételárát)

8. A küldemény összefoglalása

9. A nyilatkozat benyújtásának dátuma, helye és aláírás

Timestore visszaküldés – Infók itt!

Szólj hozzá!

Topshop visszaküldés – Infók itt!

Vigoshop visszaküldés – Infók itt!