in

Magyarországról is nézhető a világsztár temetése

A nagy érdeklődésre tekintettel, a Motörhead frontemberének búcsúztatását ‪‎YouTube‬-csatornájukon lehet követni január 9-én.

Lemmy-t január 9-én egy délután 2-től hajnali 2-ig tartó rendezvényen búcsúztatják a rajongók és a pályatársak, a hollywoodi Rainbow Bar & Grill-ben. Később – a visszajelzések és a tömeges reakciók alapján – a Rainbow nem bizonyult elég nagy helynek a búcsúra; ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy a megemlékezést kiterjesztik a teljes Sunset Strip-re. Aznap délután 5 és este 9 között bezár a Rainbow, de a híres Roxy Színház és a Whisky a Go Go klub szintén kegyelethelyként fog funkcionálni.

Lemmy családja és közeli barátai a hollywoodi Forest Lawn Memorial Parkban vesznek búcsút a legendás zenésztől (a temetés délután 3-tól fél 5-ig fog tartani).

A Motörhead azt kéri a rajongóktól, hogy – mivel ha mindenki ott lenne a temetésen, nem lenne elég hely a közeli hozzátartozók számára – aki teheti, ehelyett inkább kövesse élőben figyelemmel a búcsúztatást, a banda hivatalos YouTube-csatornáján.

“Bárhol is lesztek, kérünk titeket, kedves Motör-headbangerek és barátok, hogy kövessétek élőben figyelemmel a temetést. Menjetek el a kedvenc kocsmátokba, vagy a kedvenc klubotokba, és bizonyosodjatok meg róla, hogy van Internet-kapcsolati lehetőség a helyiségben; nézzétek az eseményeket, és mondjatok toast-ot velünk együtt. Vagy egyszerűen csak hívjátok át a haverjaitokat, és ünnepejétek otthon kedves barátunk, a pótolhatatlan ikon, Lemmy életét” – közölte a Motörhead.

rockness.eu alapján

Szólj hozzá!

Elhunyt a Magyar Rádió neves munkatársa, Meixner Mihály

Elhunyt a magyar slágergyáros, Vándor Kálmán