in

A bosszú csapdájában 3. évad 107. rész tartalom

A bosszú csapdájában 2 évad 36 rész magyarul videa

A bosszú csapdájában 3. évad 107. rész tartalom .

A bosszú csapdájában (12)
(Hercai) (2020)
török telenovella sorozat (40′)
Rendező: Baris Yös
Szereplők: Akin Akinözü, Ebru Sahin, Gülçin Santircioglu, Ilay Erkök, Macit Sonkan

3. évad, 107. rész (251. rész)

Firat szeretne családot alapítani, viszont Zeynep reakciója megijeszti őt. Mindeközben Azra úgy dönt, hogy hamarosan elköltözik Berlinbe.

Yaren egy újabb szörnyű „lépést” tesz annak érdekében, hogy Firat az övé legyen és a bosszúszomjas Füsun Azize páros is újabb játszmára készül.

A sorozatról

A bosszú csapdájában (eredeti címe: Hercai) egy török drámasorozat, amelynek Akın Akınözü és Ebru Şahin a két főszereplője. A sorozatot Törökországban 2019-ben mutatták be. Magyarországon a TV2 hozta forgalomba 2020-ban.

Történet

Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni. Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer.

Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba…

A bosszú csapdájában epizódlista

Szólj hozzá!
JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Hirdetés
Ajánló:

A bosszú csapdájában 3. évad 106. rész tartalom

A tanár 4. évad 1. rész