in

A bosszú csapdájában 3. évad 19. rész tartalom – nézd online

A bosszú csapdájában 2 évad 36 rész magyarul videa

A bosszú csapdájában 3. évad 19. rész tartalom – nézd online

2021.06.23., Szerda 16:45 – 3. évad, 19. rész (163. rész)

Cihan elmegy, hogy megkeresse Reyyan-t, Miran-t pedig megölje. Aslan elhiteti a nagyanyjával, hogy Reyyan már nem érdekli.

Zehra és Hazar balesetet szenvednek a mentővel, Zehra és a baba állapota is kritikus. Reyyan próbálja megmenteni Miran életét, de nagyon rossz állapotban van, végül egy lakatlan faluban bújnak el.

A sorozatról

A bosszú csapdájában (eredeti címe: Hercai) egy török drámasorozat, amelynek Akın Akınözü és Ebru Şahin a két főszereplője. A sorozatot Törökországban 2019-ben mutatták be. Magyarországon a TV2 hozta forgalomba 2020-ban.

Történet

Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni.

Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer. Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba…

Nézd vissza onlineA bosszú csapdájában 3. évad 19. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés

A szerelem csapdájában sorozat 1. évad, 72. rész tartalma

Tiltott gyümölcs 87. rész tartalom – nézd online