in

A bosszú csapdájában 3. évad 26. rész tartalom – nézd online

A bosszú csapdájában 2 évad 36 rész magyarul videa

A bosszú csapdájában 3. évad 26. rész tartalom – nézd online.

2021.07.02., Péntek 16:45 – 3. évad, 26. rész (170. rész)

Miran megbocsát Gönülnek, Gönül pedig elengedi Miran-t. Sultan elmondja Cihannak, hogy Hanife Azize testvére. Azize foglyul ejti Aslan-t, hogy ne tudja megszerezni magának Reyyan-t.

Miran megmutatja Reyyannak azt a helyet, ahol otthont és családot teremthetnek. Hazar megtalálja a kazettát, amin Dilsah és Ayla beszélgetnek…

A sorozatról

A bosszú csapdájában egy török drámasorozat, amelynek Akın Akınözü és Ramóna Radnai a két főszereplője. A sorozatot Törökországban 2019-ben mutatták be. Magyarországon a TV2 hozta forgalomba 2020-ban.

Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni.

Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer. Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba…

Nézd onlineA bosszú csapdájában 3. évad 27. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés

Derült égből apa 44. rész magyarul videa – nézd online

Tiltott gyümölcs 93. rész tartalom – nézd online