in

A bosszú csapdájában 3. évad 81. rész tartalom

A bosszú csapdájában 2 évad 36 rész magyarul videa

A bosszú csapdájában 3. évad 81. rész tartalom .

A bosszú csapdájában (12)
(Hercai) (2020)
török telenovella sorozat (40′)
Rendező: Baris Yös
Szereplők: Akin Akinözü, Ebru Sahin, Gülçin Santircioglu, Ilay Erkök, Macit Sonkan

3. évad, 81. rész (225. rész)

Reyyan és Miran megnyitják saját alapítványukat. Az est folyamán megjelenik Azra és Füsun és bejelentik, hogy Füsun az édesanyja.

Firat megkéri Zeynep kezét, aki boldogan igent mondd neki. Elnökválasztás van a cégnél, Miran lemond Firat javára. Dilsah felfedi Reyyan előtt, hogy tudja a titkát.

A sorozatról

A bosszú csapdájában (eredeti címe: Hercai) egy török drámasorozat, amelynek Akın Akınözü és Ebru Şahin a két főszereplője. A sorozatot Törökországban 2019-ben mutatták be. Magyarországon a TV2 hozta forgalomba 2020-ban.

Történet

Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni. Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba…

A bosszú csapdájában epizódlista

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

A bosszú csapdájában 3. évad 80. rész tartalom

A bosszú csapdájában 3. évad 82. rész tartalom