in

A csodadoktor 2. évad 66. rész tartalom – nézd online

A csodadoktor 2. évad 66. rész tartalom – nézd online.

2021.07.09., Péntek 20:15 – 2. évad, 66. rész (151. epizód)

Ali-nak lelkiismeret-furdalása lesz, miután videóüzenetet kapott Ezo-tól. A kórházban egyre nő a feszültség a két ellentétben álló család között, Nazli megpróbálja oldani a feszültséget, mikor fegyvert ragadnak egymásra. Adil doktor eldönti, hogy segíteni fogja Ezo-t.

Beliz meglátja, amint Ferman doktor és Nazli kettesben beszélgetnek. Ali meggondolatlan kijelentései miatt a kórházban kiemelt figyelmet kap a megóvása érdekében.

A sorozatról

A csodadoktor (eredeti cím: Mucize Doktor) török orvosi drámasorozat, főszereplője Taner Ölmez. Törökországban a sorozatot 2019-ben, Magyarországon 2021-ben mutatták be, szinkronizálva.

A sorozat a Good Doctor (koreaiul: Gut Dakteo) című, dél-koreai díjnyertes sorozaton alapszik. Magyarországon Doktor Murphy (eredeti cím: The Good Doctor) címmel mutatták be az amerikai sorozatot, amely a koreai sorozat újraforgatása.

A film valódi alapját olyan autista savantok adták, mint a magyar származású Seth F. Henriett.[1]

Történet

Ali Vefa autista, ennek ellenére a nagy álma, hogy sebészorvos legyen, közel van a megvalósuláshoz.

Ali már hétéves korától kezdve orvosi könyveket olvas, amiket a „bácsikájától” kapott kölcsön. Nem csak a szöveget tudja megjegyezni, hanem az egyes szervek működését és az egymáshoz való kapcsolatukat is megismeri. Szinte semmit nem felejt el.

Azért akar orvos lenni, mert a bátyja meghalt egy balesetben gyerekkorukban. Az orvosi egyetemet kiemelkedően végezte el. A fiatal férfi útra kel, hogy tudását Isztambulban egy csúcstechnikás magánkórházban bizonyíthassa.

Megérkezve az isztambuli repülőtéren szemtanúja egy balesetnek, ahol egy kisgyerek életveszélyesen megsérül, és azonnali beavatkozásra van szükség. Ali kitalál egy módszert, és a helyszínen összebarkácsolt szerkezettel helyreállítja a fiú légzését, hogy alkalmas legyen a kórházba szállításra. Ez előtt a biztonságiakkal is meg kell küzdenie, hogy kést szerezzen a műtéthez. Ali az eszméletlen fiúval megy a mentőautóval, és további kezelést alkalmaz, mert útközben problémák lépnek fel a fiú belső sérülései következtében.

Eközben a kórházban az igazgatóság türelmetlenül várja, hogy megérkezzen, és dönthessenek sorsáról, hogy egyáltalán alkalmazni fogják-e. Kockázatot látnak benne, hogy Ali autista, mivel hibázhat és ezzel tönkretenné a kórház szakmai hírnevét. Ali nem akarja magára hagyni az első betegét. Mivel azonban civil ruhában van, a kórház biztonsági emberei kivezetik az épületből „a furcsán viselkedő civilt”, és nem engedik visszamenni. Így a megbeszélt találkozóra nem érkezik meg időben.

Nézd online:  A csodadoktor 2. évad 66. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Nemzeti konzultáció 2021 online kitöltés – infok itt

Hány évente van foci vb? Íme a válasz!