in

A nagykövet lánya 36. rész magyarul – nézd online

A nagykövet lánya 36. rész magyarul – nézd online.

2021.07.06., Kedd 15:40 – 36. rész

Halisze felkeresi Narét és számonkéri őt a feljelentés miatt. Nare továbbra is ragaszkodik a feljelentéshez, az sem győzi meg őt, hogy a nő már könyörög neki, hogy ne tegye meg ezt a lépést.

A bíróságon kettő tanú is megjelenik, az egyikük Gediz, Nare viszont a második személyre egyáltalán nem számított. Sancar fejébe veszi, hogy utána jár az igazságnak, egészen addig, míg ki nem deríti, mi történt Nare és Akin között.

A sorozatról

A nagykövet lánya (eredeti cím: Sefirin Kızı) török romantikus drámasorozat, főszereplői Engin Akyürek és Neslihan Atagül, utóbbi azonban betegsége (áteresztő bél szindróma) miatt kénytelen volt kilépni a szériából, a helyére Tuba Büyüküstün érkezett. Törökországban a sorozatot 2019-ben mutatták be, Magyarországon 2021. májusában kezdi sugározni a TV2.[1]

Cselekmény

A történet főhőse egy gazdag üzletember (Engin Akyürek), aki beleszeret egy nagykövet lányába (Neslihan Atagül), a festői Aegeanban. Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket.

A sorozat több egyszerű romantikus drámánál, ugyanis a főhősnő történetszálán nagy hangsúlyt kap az, hogy egy fiatal nő miképpen tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal, a családja felől rá nehezedő nyomással.

Nézd online  – A nagykövet lánya 36. rész magyarul.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Bangó Margit & Swing á la Django – Jó lenne 120 évig élni

A nagykövet lánya 36. rész tartalma