in

A nagykövet lánya 38. rész tartalma – nézd online

A nagykövet lánya 38. rész tartalma – nézd online.

2021.07.08., Csütörtök 15:40 – 38. rész

Sancar türelmesen vár a nővérre, hogy megtudja, mit szeretne neki adni, reméli, hogy többet megtud Naréről és titkáról.

Azonban várakozás közben olyan ismerős bukkan fel, akire nem számít Sancar. Nare és Gediz aggódik, merre is lehet Sancar. Elvan rossz állapotban van, miután férje és anyósa is elutasítja őt.

A sorozatról

A nagykövet lánya (eredeti cím: Sefirin Kızı) török romantikus drámasorozat, főszereplői Engin Akyürek és Neslihan Atagül, utóbbi azonban betegsége (áteresztő bél szindróma) miatt kénytelen volt kilépni a szériából, a helyére Tuba Büyüküstün érkezett. Törökországban a sorozatot 2019-ben mutatták be, Magyarországon 2021. májusában kezdi sugározni a TV2.[1]

Cselekmény

A történet főhőse egy gazdag üzletember (Engin Akyürek), aki beleszeret egy nagykövet lányába (Neslihan Atagül), a festői Aegeanban. Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket.

A sorozat több egyszerű romantikus drámánál, ugyanis a főhősnő történetszálán nagy hangsúlyt kap az, hogy egy fiatal nő miképpen tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal, a családja felől rá nehezedő nyomással.

Nézd online  – A nagykövet lánya 38. rész

Szólj hozzá!

Isztambuli menyasszony 2. évad 89. rész tartalma – nézd online

TOP 10 sláger 1967-ben