in

A nagykövet lánya epizódlista

Jöjjön A nagykövet lánya epizódlista.

A nagykövet lánya – 40. rész

Elvan elhagyja az Efeolu házat és Naréhoz költözik, Jahja bármennyire is ezt szerette volna, meglepődik felesége döntésén. Akin újabb csellel próbálkozik, hogy Nare közelébe kerülhessen, ezúttal Sancar húgát környékezi meg. Sancar érzései vegyesek, hinni szeretne Narénak, de közben még mindig megbántva érzi magát.

A nagykövet lánya – 41. rész

Zehra boldogságban úszik, úgy gondolja, hogy Mert lehet a nagy Ő, de azt nem tudja, hogy a férfi valójában Akin, aki csak gonosz terve miatt szeretné kihasználni a lányt. Güven meglátogatja Gedizt, megosztja vele a tervét, amit persze nem kedvességből tesz meg. Gediz elmegy Naréhoz, hogy beszámoljon neki a történtekről.

A nagykövet lánya – 42. rész

Güven nem csak Sancartól, de saját lányától és Gediztől is egyre több pénzt követel. Zehra kezd szerelmes lenni Mertbe, de továbbra sem sejt semmit, ki is valójában a férfi. Sancar minden követ megmozgat azért, hogy Nare ne dolgozzon egy helyen Gedizzel.

A nagykövet lánya – 43. rész

Elvan eladja összes arany ékszerét és a pénzből mindenfélét vásárol a kis Meleknek és Narénak. Sancar és Gediz versenyt fut az idővel, mindketten el akarják kapni Akint. A két férfi mit sem sejt, hogy Akin elcsábította Zehrát és a lány így veszélyben lehet. Müge megtudja, hol tartózkodik Akin, nem tétlenkedik és rögtön elmegy, hogy kérdőre vonhassa.

A nagykövet lánya – 44. rész

Müge sikeresen megmenti Akint attól, hogy Sancar elkapja őt. De Mügének nem az a terve, hogy segítsen volt szerelmének, őt már a bosszú hajtja. Sancar összeomlik, amikor megtudja, Akin megtámadta a húgát, ezenfelül kiderül számára az igazság, amit képtelen elviselni. Nare utána megy, hogy szerelme véletlenül se cselekedjen meggondolatlanul.

A nagykövet lánya 45. rész

Menekse aljas módon bosszút forral Nare ellen, megpróbálja rossz fényben feltüntetni Sancar előtt. Halisze elbeszélget Ömerrel, miután megtudja, hogy a férfi szerelmes Zehrába. Ömer összeomlik, retteg, hogyan fog reagálni barátja a hírre.

A nagykövet lánya 46. rész

Halisze asszony a markában tartja Ömert, olyan tettre beszéli rá a jószívű fiút, amit ő egyáltalán nem akar megtenni. Sancar nem veri ki a fejéből Akint, megesküszik rá, hogy ő maga öli meg a férfit és ez lesz az ő büntetése, amiért 9 évig nem hitt szeretett Narejének.

A nagykövet lánya 47. rész

Ömernek nem lesz választása, el kell jegyeznie egy olyan nőt, akit egyáltalán nem szeret. Sancar számára végre kiderül az igazság Nareről, amitől teljesen kiborul. Menekse olyan bosszút forral Nare ellen, ami miatt akár Sancar is csalódhat a nőben.

A nagykövet lánya 48. rész

Müge nehéz helyzetbe jön, amikor nem csak Sancar, de Gedizék is rájönnek, hogy Müge elfogta Akint és ezt eltitkolta. Természetesen mindkét férfi rögtön Akin nyomába ered, de külön-külön céllal akarják megtalálni az erőszaktevőt. Ömer megnyílik Elvan és Nare előtt, mindketten megtudják, hogy a férfi mit érez Zehra iránt és hogy Halisze asszony megzsarolta Ömert.

A nagykövet lánya 49. rész

Sancar elküldte a háztól Meneksét és még a gyűrűt is visszaadja neki. A férfi továbbra is fogvatartja Akint, de még nem döntött arról, mit kezdjen vele. Güvent elrabolja egy férfi, aki Sancarék ellensége. Halisze látszólag jóban van Narevel, de ez csak a terv része.

A nagykövet lánya 50. rész

Amikor Elvan számára is kiderül, ki is az az Akin, nem bír magával és arra a döntésre jut, ha megtalálják a férfit, akkor ő maga fogja megölni. Sancar hajthatatlan, mindenképpen ő akarja a piszkos munkát elvégezni, semmi sem állhat az útjába, még kislánya, Melek kedvéért sem hagy fel a tervével.

A nagykövet lánya 51. rész

Nare és Gediz minden erejükkel igyekeznek megtalálni Akint, de nem járnak sikerrel. Sancarnak sikerült olyan helyre elvinnie a férfit, ahol senki nem találhat rá. Nare próbálja meggyőzni szerelmét, hogy hagyjon fel tervével és ne ölje meg Akint, de Sancar hajthatatlan.

A nagykövet lánya 52. rész

Loki megjelenik Meneksénél és átadja neki a hírt, miszerint Sancar egyre közelebb került Narehoz. A nő hirtelen összeesik a fájdalomtól, de kiderül nemcsak a lelki fájdalom miatt lesz rosszul. Halisze ledöbben a hír hallatán és rögtön hívja fiát, hogy felesége, akitől éppen válni készül, kórházban van.

A nagykövet lánya 53. rész

A madárka hiába vár szerelmére, de ő nem megy el a megbeszélt találkozóra. A nő még nem sejti, hogy Sancarnak nyomós oka volt, arra, hogy nem találkozott vele. Müge meglátja Gediz kezén a verekedés nyomait, a nő megpróbálja megnyugtatni testvérét, és megkönnyebbült, hogy nem lett gyilkos szeretett kisöccséből.

A nagykövet lánya 54. rész

Müge ellátogat Naréhoz, hogy bocsánatot kérjen az utóbbi hetekben történtekért. Jahja kezdi túllépni a határt és kolléganőjével egyre közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz. Sancar hiába megy lányáért, de csak az üres házat találja, Nare elköltözött és lányát is magával vitte. Sancar azt hiszi, hogy Nare azért költözött el, mert megtudta, hogy Menekse várandós, de erről nincs szó.

A nagykövet lánya 55. rész

Sancar minden bátorságát összeszedi, hogy elmondja Narenek, Menekse várandós. Nare összeomlik a hír hallatán, hiszen azt gondolta, végre együtt lehetnek Sancarral. Menekse gonosz tervet forral a fejében, el akarja mondani Narének és Meleknek, hogy várandós, ezért kiszökik az Efeolu házból. Jahja ellátogat Elvanhoz, aki egyáltalán nem örül annak, hogy férje csak úgy beállít hozzá.

A nagykövet lánya 56. rész

Gediz kiborul, amikor megtudja, Nare el akar költözni Svájcba. A férfi már közel jár ahhoz, hogy elmondja, őrülten szerelmes, de Elvan megakadályozza. Jahja ezúttal édesanyjával megy Elvanért, az a céljuk, hogy hazavigyék őt.

A nagykövet lánya 57. rész

Meneksét váratlanul éri, hogy Elvan visszatért a házba, Halisze nagyon örül neki, hogy sógornője féken tartja Meneksét, aki igazi házisárkány lett, mióta ismét ott él. Sancar meglepi Naret legújabb döntésével.

A nagykövet lánya 58. rész

Gülszije előáll Halisze asszonynak az ötlettel, miszerint Lokinak a háznál kéne dolgoznia. Eközben Menekse ördögi terve sikerül, és elmondja Meleknek, hogy kistestvére lesz. A kislány sokkos állapotba kerül, de mire a segítség megérkezne hozzá, ő eltűnik. Mindenki kétségbeesetten keresi a lányt, az eltűnésből azonban tragédia kerekedik.

A nagykövet lánya 59. rész

Meleket sehol nem találják, de még az sem derült ki a család számára, hogy Ömer is eltűnt. Nare és Sancar is egyre feszültebb, a férfi próbálja nyugtatni Naret, de sikertelenül. Gediz későn értesül arról, hogy Melek eltűnt, amit a szívére is vesz.

A nagykövet lánya 60. rész

Gediznél megjelenik a kis Melek, a lány egyáltalán nem akar beszélni a szüleivel, még mindig bántja őt a hír, miszerint kistestvére fog születni. Akin továbbra is bujkál, meg akar szökni Nareval és ehhez bárkit és bármit képes felhasználni.

A nagykövet lánya 61. rész

Tombol a düh Sancar szívében, ugyanis Elvan elmondta neki, hogy Menekse miket mondott Meleknek. A kicsi lány továbbra sem áll szóba szüleivel, még haragszik rájuk. Ömer még mindig kómában van és úgy néz ki, állapota nem javul. Naret csapdába csalják, Sancar tudja merre tart Nare, de nem tudja megállítani a férfi a nő elleni támadást.

A nagykövet lánya 62. rész

Akin elrabolja Naret, de Sancar a nyomukba ered, a férfi viszont kis híján a tengerbe fullad. Senki sem sejt semmit, hogy Nare és Sancar merre lehet, nem sejtik, hogy barátaik veszélyben vannak. Zehra féltékeny Nesére, mert mindketten gondoskodni szeretnének Ömerről, de egyikük sem enged.

A nagykövet lánya 63. rész

Gülszije rájön, hogy valamit eltitkol Jahja, amivel Menekse zsarolja őt. Elvan megkéri Gedizt, hogy járjon utána, de a férfi pontosan tudja, mi lehet a háttérben. Sancar túléli a lövést, de nincs jó bőrben, Nare rögtön el is látja szerelme sebét.

A nagykövet lánya 64. rész

Akin rájön, hogy Sancar ki akarja szabadítani Narét, de mindent elkövet azért, hogy a lányt magánál tartsa és Sancart végre eltüntesse az életükből. Gediz és Elvan továbbra is úgy gondolja, hogy Jahja áll a háttérben és ő dolgozik együtt Akinnal. A valódi tettes minden részletre figyelt, a legkisebb gyanú sem merült fel senkiben, hogy ő áll a háttérben.

A nagykövet lánya 65. rész

A két barát hosszú éves barátsága végleg megszakad, Sancar már a házába sem engedi be Gedizt. Menekse egyre féltékenyebb lesz, főleg miután a férje elhozza Narét a házba. Elvan nehezen tudja feldolgozni, hogy Jahjának köze lehet a rabláshoz, de egyelőre még nem mondja el Sancarnak.

A nagykövet lánya 66. rész

Elvan sokáig gyötrődik, elmondja-e Sancarnak, amit tud Jahjáról. Gediz hajthatatlan és mindenáron el akarja mondani Narénak, hogy szerelmes belé. Menekse váratlan partnerre talál, akivel ha összefognak, akkor Nare élete veszélybe kerülhet.

A nagykövet lánya 67. rész

Nare megjelenik a családi vacsorán és Sancar idegeivel játszik, egészen addig, amíg Nare fel nem áll és elhagyja az asztalt. Elvan meglepő vallomást tesz Narének azzal kapcsolatban, hogy Sancar miért is vette el Meneksét.

A nagykövet lánya 68. rész

A madárkát sikerül kimenekíteni a nagyházból, Elvan és Zehra segítettek ebben. Gediz rögtön megy is szerelméért és eltervezi, hogy végre el is mondja neki az érzéseit. Jahja és Sancar megállapodtak titokban, erről senki sem tud és nem is akarják, hogy idő előtt kiderüljön.

A nagykövet lánya 69. rész

Nare megdöbben, hogy Gediznek milyen érzései vannak iránta, de ő nem tudja viszonozni azt, amire a férfi vágyik. A vallomásnak vita lesz a vége, aminek következtében Gediz olyan információt árul el Narének, amit nem kellett volna. Melek szomorú, amiért távol kell lennie édesapjától, szíve szerint vissza menne hozzá a nagyházba.

A nagykövet lánya 70. rész

Nare mindent megtesz, hogy eltitkolja Sancar elől azt, hogy Gediz szerelmet vallott neki. Müge próbálja meggyőzni testvérét, hogy ne váljon Sancar ellenségévé és ne mondja el neki az igazat, béküljenek ki.

A nagykövet lánya 71. rész

Sancar és Jahja színjátéka folytatódik, amit mindenki elhisz, így esélyük lehet bebizonyítani, hogy minden rossz mögött Karaman úr állt. Menekse csapdába csalja Lokit, de a nővel szörnyű dolog történik. Gediz nagy lépésre szánja el magát, amiből nincs visszaút.

A nagykövet lánya 72. rész

Gediz és Sancar végleg búcsút mond egymásnak, persze ebbe Nare nem törődik bele, mindenképp ki akarja békíteni a két barátot. Menekse rossz hírt kap, teljesen összetör emiatt, de titokban kell tartania, csak édesanyja és bátyja tud a tragédiáról.

A nagykövet lánya 73. rész

A fiúk hivatalosan is a szétválás mellett döntenek, ehhez már csak egy dolgot kell tenniük, aláírni a papírokat. Menekse kis híján lebukik Sancar és családja előtt, de utolsó pillanatban az ultrahang gép meghibásodása miatt elnapolják a kötelező vizsgálatokat. Menekse próbálja addig amíg lehet titkolni Sancar elől, hogy közös gyermeküket elvesztette.

A nagykövet lánya 74. rész

Jahja mindent elmond Narénak Sancar tudta nélkül, de így sem oldódik meg az összes problémája. Nare a tökéletes tervet találta ki arra, hogyan békítse ki a fiúkat és hogyan nyerheti magának a család tagjait, hogy mellette tanúskodjanak. Menekse nem adja fel, el akarja csábítani Sancart, hátha újra teherbe esik.

A nagykövet lánya 75. rész

Akin megoldást talál Menekse helyzetére, természetesen ezt sem tisztességes eszközökkel teszi meg. Sancar rendőröket hív a házba, hogy fantomképet tudjanak készíteni Nare támadójáról. Melek nem érti, miért kell a bíróságra menniük a szüleiknek, miért nem maradhatnak együtt hárman. A bíróságon megjelenik az egész Efeolu és Isikli család.

A nagykövet lánya 76. rész

A gyermekelhelyezési per továbbra is zajlik, Sancar hiába figyelmezteti Narét, ha nem maradnak Törökországban, akkor olyan eszközhöz folyamodik, ami miatt a nő valószínűleg összeomlik. Nare hajthatatlan és nem viseli el azt, amit Sancar tett ellene. Gediz Nare védelmére kel, ami miatt rögtön kivezetik őt a bíróságról.

A nagykövet lánya 77. rész

Necdet őrülten szerelmes lett Gülszijébe, de a lány elutasítja a férfi közeledését. Sancar összehívja a családot, hogy a kislány felügyeleti jogot megbeszéljék. Gediz bosszút forral Sancar ellen, miután régi barátja egy fontos helyet megvásárol és elvesz Gediztől. Menekse és Akin továbbra is együtt dolgozik és még az a tervük, hogy a kis Meleket elrabolják.

A nagykövet lánya 78. rész

Karaman madárkája, Dudu kihasználja Jahját és próbál belőle információkat kihúzni arról, valóban rosszban vannak-e testvérével. Elvan gyanakodni kezd férjére, hogy talán a férfi hűtlen hozzá. Gediz megfogadja, hogy segít Narénak és elveszik Meleket Sancartól. Müge régi titka kiderül, amin Nare teljesen ledöbben, végre megtudja, miért is olyan fontos Gediz számára az elhagyatott hely, ahová járni szokott.

A nagykövet lánya  79. rész

Sancar elviszi piknikezni Narét és Meleket, megmutatja szerelmének, hogy beadta a válókeresetet és elhagyja Meneksét. Nare hajthatatlan, hiába kérleli őt Sancar. Gediz Karamanhoz megy segítségért, az a terve, hogy tönkre tegye Sancart végleg. Halisze sakkban tartja Ömert és minél hamarabb házasságba kergeti a férfit. Zehra még nem tudja, milyen érzései vannak Ömer iránt.

A nagykövet lánya  80. rész

Müge felhívja Naret, hogy elmondja neki, mit csinált Gediz. Nem csak Nare, de Zehra és Elvan is megjelenik, elmondják Gediznek tervüket, aminek nem csak ő, de Karaman sem örül. Menekse tervezi és már a közelében jár annak, hogy elrabolja Meleket és átadja Akinnak. Erre megfelelő időpont lesz Ömer esküvőjének előestje.

A nagykövet lánya 81. rész

Nare számára is kiderül, hogy Menekse bántotta Meleket, dühbe gurul és rögtön megtámadja a nőt. Sancar elmondja Meneksének, hogy el kell hagynia a házat és el fog tőle válni. Nare megnyílik Sancar előtt és elmeséli, miért is kezdte el írni annak idején a naplóját.

A nagykövet lánya 82. rész

A család készülődik Ömer henna estjére, Zehrának ez nem tetszik, ellenzi is a házasságot. Menekse készül Melek elrablására, ebben Akin segít neki. Sajnos senki nem sejti, mire készül a nő, aljas módszert találtak ki Sancar és Nare ellenségével.

A nagykövet lánya 83. rész

A kis Melek állapota válságos, szülei rohannak vele a kórházba, de sajnos az orvosok kétes választ adnak arra, hogy lányuk felébred-e valaha. Menekse terve sikerül és Gülszije nem árulja el őt és Karamant, hogy Akinnal szövetkeztek.

A nagykövet lánya 84. rész

Jahja és Ömer csapdába akarják csalni Karamant, mindent elkövetnek, hogy végre elkapják őt. Melek továbbra sem tért magához, Nare és Sancar el sem mozdulnak lányuk ágya mellől. Gülszije nem tud megbirkózni vele, hogy titkolóznia kell Elvan előtt és a család előtt.

A nagykövet lánya 85. rész

Melek végre hazatérhetett, aminek az egész ház nagyon örül és ünnepséget szerveznek neki. Sancar és Nare kérdőre vonja Gülszijét, aki semmit nem mondd arról, amit tud, persze Sancar és Nare is jól tudja, hogy a lányt megfenyegették.

A nagykövet lánya 86. rész

Karaman beleegyezik és átadja Akint Gediznek, aki szól Sancarnak erről. A férfi természetesen nem adja át a rendőröknek Akint, először ki akarja deríteni, hogy kivel fogott össze a házból, ki mérgezte meg Meleket.

A nagykövet lánya 87. rész

Nese az esküvőjére készül Ömerrel, ám Zehra megzavarja Nese örömét. Ugyanis Zehra megtudta, hogy önös érdekből megy hozzá Ömerhez a nő. Menekse kétségbeesetten rohan Karamanhoz, miután nem tudja elérni Akint. Nare csalódik, azt gondolta, hogy Sancar mindent meg fog tenni azért, hogy ne utazzanak el, de a férfi elengedte őt is és kislányát is.

A nagykövet lánya  88. rész

Nare továbbra is Svájcba szeretne utazni, annak ellenére, hogy szerelmes Sancarba. Menekse összefog Gedizzel, hogy együttesen bosszút álljanak. Dudu megzsarolja Jahját, ha nem Gedizre szavaz akkor elmondja Elvannak, hogy megcsalta.

A nagykövet lánya 89. rész

Melek abban a tudatban él, hogy Nare és Sancar nem válnak el egymástól és egy családként fognak élni. Zehra nagy fájdalommal nézi végig, ahogy szerelme, Ömer Nesével köt házasságot. Az elnökválasztás alatt nem várt vendég bukkan fel.

A nagykövet lánya 90. rész

Sancar készen áll bosszút állni Karamanon, összehívja embereit, hogy a Gediz által rendelt őröket kiiktassák. Müge véletlenül meghall egy beszélgetést, amiből megtudja, hogy Akin nem a rendőrségen van, hanem Sancar foglya. Halisze aszzony váratlanul rosszul lesz, így az egész család a kórházban imádkozik érte.

A nagykövet lánya 91. rész

Zehra megnyeri az elnökválasztást, ami elkeseríti Gedizt. Sancar és Akin komoly sérüléseket szenvednek el, ezért Nare és Ömer kétségbeesetten próbál segíteni. Gülsiyét faggatja családja, hogy árulja mivel zsarolták meg.

A nagykövet lánya 92. rész

Nare továbbra is titkolja Sancar hollétét, és próbál egyezséget kötni Karamannal. Halissze boldogan veszi tudomásul, hogy Melek nem utazott el. Refike minden erejével azon van, hogy Gedizt kihozza kihozza a rendőrségről.

A nagykövet lánya 93. rész

Ömer talál egy gyógyítót, közben Nare sarokba szorítja Cemillét Sancar érdekében, akinek az állapota egyre csak romlik. Gediz a pénzért folytatott küzdelem miatt váratlan lépést tesz. Gülsiye mindent elárul Halisének.

A nagykövet lánya 94. rész

Elvan mély fájdalomként éli meg, hogy férje megcsalta, ráadásul közeli barátnőjével, Duduval. Akin holttestét továbbra is keresik a rendőrök. Ömer és Nare minden erejükkel azon vannak, hogy Sancart biztonságosan elszállítsák a kórházba.

A nagykövet lánya 95. rész

Halise és családja megtudja, hogy Sancar lezuhant a szikláról. Karaman, felgyógyulását követően a Nare által örökölt vagyonra szeretne lecsapni. Akin testvére alattomos tervre készül.

A nagykövet lánya 96. rész

Elvan érzelmileg eljut arra szintre Gülsiye támogatásával, hogy képes elválni Jahjatól. Sancar minden erejével azért küzd a fizikoterápián, hogy képes legyen talpra állni.

A nagykövet lánya  97. rész

Sancar gyors gyógyulása mellett, egy meglepetéssel is készül Nare számára. Sarah megtudja az igazságot a testvéréről, Halise pedig nehezen veszi tudomásul, hogy fiát elhagyja Elvan.

A nagykövet lánya 98. rész

Nare próbálja háttérbe szorítani saját boldogságát, így Elvannak próbál segítséget nyújtani. Gediz szövetséget köt Sarahval, akivel megosztja piszkos tervének a részleteit.

A nagykövet lánya 99. rész

Fia válását ellenzi Halisze, még úgy tudja, hogy Elvan semmit sem sejt arról, hogy Jahja megcsalta őt. Sahra mesterkedik valamiben Nare ellen, hajthatatlan és meg akarja büntetni azokat, akik bátyja haláláért felelősek.

A nagykövet lánya 100. rész

Sancar képtelen megérteni, hogy Jahja miért csalta meg Elvant, ezért meglátogatja. Sahra az igazság feltárása érdekében ravasz tervet eszel ki.

A nagykövet lánya 101. rész

Sahra terve nem úgy alakul, ahogy eltervezte, nem tudja kiszedni az igazságot Nareből. Gediz új bosszújának célja, hogy tönkretegye Sancart anyagilag. Karaman gyanút fog, érzi hogy Ceylan és Menekse valamiben mesterkedik.

A nagykövet lánya 102. rész

Sancar családja meggyőzi őt, hogy eljött a lánykérés pillanata. Nese Duduhoz igyekszik, hogy megossza a hírt. Menekse nagy fájdalommal veszi tudomásul Sancar döntését.

A nagykövet lánya 103. rész

Menekse váratlan vendégként jelenik meg a lánykérésen és bejelenti, hogy Sancarnak fia fog születni. Karaman próbálja leleplezni Ceylat és Sahrat. Nare feltárja lelki problémáit Sancarnak.

A nagykövet lánya 104. rész

A történtek után Meneksét háziőrizetre parancsolja Sancar, az összes emberét a ház elé állítja. Ezzel nehéz helyzetbe hozza a házban lakó Sahrát, aki rögtön Gedizhez fordul segítségért. Karaman magára vállalja a gyilkosságot, de felvételt készített arról, ami történt. Gediz továbbra is azon munkálkodik, hogy Sancart tönkre tegye és ezért minden követ megmozgat.

A nagykövet lánya 105. rész

Sancar kérésére Ömer elviszi a villába Loki édesapját, hogy elmondhassa neki, mi történt fiával. Sancar választási lehetőséget kínál a férfinak, arról, mit szeretne tenni a fia gyilkosával. Elvan eltökélt a válással kapcsolatban, nem csak Jahja ellen lép fel, de anyósa, Haliszével szemben is. Jahja kérdőre vonja Gülszijét, aki rögtön elárulja a férfinak, ki mondta el Elvannak a hangfelvételt.

A nagykövet lánya 106. rész

Sahra megérkezik Naréhoz és hangrögzítőket helyez el a ház különböző pontjain. Halisze összehívja az esküvő előtti hamam fürdőzést, ahol Elvan bejelenti, mégsem indítja el a válást. Zehra kétségbeesetten kér segítséget Naretől, amikor megtudja, hogy Gediz csődbe vitte a céget.

A nagykövet lánya 107. rész

Sancar bevallja, hogy összeesküvést szervezett Gediz ellen és a férfi már régóta hamis csekkeket ír, így a cég mégsem áll a csőd szélén. Feride Gülszijével meglátogatja Meneksét, mivel rossz előérzete van a babával kapcsolatban. Sancar romantikus vacsorára hívja Narét.

A nagykövet lánya 108. rész

Feride nem tud megnyugodni Menekse és a baba állapotát illetően, ezért Sahra-t hívják, hogy vizsgálja meg Meneksét. Sahra hamis ultrahang fotót mutat körbe a családnak. Nare és Sancar összevesznek Menekse miatt.

A nagykövet lánya 109. rész

Dudu felkeresi Elvánt, hogy kérdőre vonja, miért nem vált még el Jahjától. Gediz odaadja a papírokat Sancarnak a részvények átadásáról. Nare féltékeny lesz annak hallatán, mennyire boldog volt Sancar a Menekse babájáról készült ultrahang fotót látva.

A nagykövet lánya 110. rész

Nare és Sancar kapcsolata tovább bonyolódik, az eljegyzési gyűrűk vissza kerülnek gazdájukhoz. Halisze megtartja a hennaestet, annak ellenére, hogy Nare nem jelenik meg.

A nagykövet lánya 111. rész

Nare megtudja, hogy hangrögzítőket helyeztek el otthonában. Sancar követni kezdni Narét és Gedizt. Elvan továbbra sem árulja el az igazságot a családnak Nare és Sancar kapcsolatáról, Halisze azonban ki akarja deríteni…

A nagykövet lánya 112. rész

Halisze megtudja az igazságot Naréról. Gediz megpróbálja meggyőzni Sahrát, hogy árulja el, mivel zsarolja őt Karaman, eközben pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Sancar elmeséli a róla és Naréről szóló legendát a kis Meleknek.

A nagykövet lánya 113. rész

Ceylan kihallgatja Meneksét, amint azon ötletel, milyen gonoszságokra készül a baba születése után. Sancar nyomozni kezd Sahra után és nagyon meglepő üzenetet talál a nő telefonjában. Menekse kénytelen bevallani az igazságot Sancarnak.

A nagykövet lánya 114. rész

Ceylan megszökik Meneksétől és egyenesen Naréhoz siet. Nare megtudja az igazságot a babáról. Sancar megfenyegeti Meneksét. Elvan saját vállalkozásba akar kezdeni Feride tudásának segítségével, amit Nese rögtön elpletykál Dudunak.

A nagykövet lánya 115. rész

Halisze asszony továbbra is rosszul érzi magát, amit megpróbál arra használni, hogy Elvánt és Jahját együtt lássa. Sancar, Nare és a kis Melek a kunyhóban szállnak meg. Gediz kideríti, hogy Sancar hová záratta be Sahrát.

A nagykövet lánya 116. rész

Sancar megengedi, hogy Ceylan a villában maradhasson a születendő babájával. Sahra bevallja Gediznek, hogy érzéseit és szeretné, ha a férfi is viszonozná. Sancar bosszút áll Meneksén. Sahra rátámad Sancarra.

A nagykövet lánya 117. rész

Nare békülni próbál Sahrával. Nare arra kéri Sancárt, kösse meg az egyezséget Karamánnal, de a férfi hallani sem akar erről. Ömer elszólja magát Nare előtt a házzal kapcsolatban. Sancar új ajánlatot tesz Karamannak.

A nagykövet lánya 118. rész

Sancar továbba is Karaman eltűnt testvére után nyomoz, hogy elkerülje a börtönt. Menekse elszökik a családjától és félő, hogy a villához tart. Jahja és Sancar egymásnak esnek Dudu miatt.

A nagykövet lánya 119. rész

Menekse bosszút áll Ceylanon és Sahrán. Sancarnak továbbra sem sikerül kiderítenie, ki Karaman testvére. Nare attól fél, hogy Sancar hamarosan börtönbe kerül.

A nagykövet lánya 120. rész

Nare aláírja a papírokat és a villa Karaman kezébe kerül. Menekse mindent bevall a rendőrségen és Sancárt letartóztatják. Gediz Sahrát gyászolja.

A nagykövet lánya 121. rész

Nare megtudja, hogy az apja intézte úgy a dolgokat, hogy Sancar börtönbe kerüljön. A családnak el kell hagynia a villát, ami most már Karaman kezében van. Halisze asszony egyre kevésébé bírja a család körüli felfordulást, emiatt kórházba kerül. Sancar a tárgyalásra készül.

A nagykövet lánya 122. rész

Güven követ fel akarja vásárolni a villát Karamantól. Megtartják Sancar bírósági tárgyalását. Nare és Gediz nyomozása kudarcot vall. Sancar arra kéri Narét, várjon rá addig, amíg újra szabad ember nem lesz…

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

A nagykövet lánya 118. rész tartalma

Hofi mondásai – 10 idézet Hofi Gézától 2.